Ana SayfaDizilerTehlikeli Karım Oyuncu Kadrosu

İlgili Postlar

Tehlikeli Karım Oyuncu Kadrosu

Tehlikeli Karım Oyuncu Kadrosu

Tehlikeli Karım dizisinden ilk fragman geldi. Peki, dizinin oyuncu kadrosunda kimler var? Tehlikeli Karım dizisinin konusu ne? Merakla beklenen dizinin detayları haberimizde…

 Tehlikeli Karım Oyuncuları

Gonca Vuslateri;

Gonca Vuslateri, 2 Eylül 1986 Bursa doğumludur. Başarılı ve güzel oyuncu olan Gonca Vuslateri, Anne dizisi ile gündemde çok konuşulmuştu. Gonca Vuslateri daha önce Büyük Buluşma, Canım Ailem, Küçük Sırlar, Yerden Yüksek, Yalan Dünya ve İbret-i Alem projelerinde yer almıştır.

Seçkin Özdemir;

25 Ağustos 1981 yılında dünyaya gelen yakışıklı oyuncu Seçkin Özdemir, sevenlerinin karşısına en Ateş Böceği adlı diziyle çıkmıştır. Seçkin Özdemir aynı zamanda, Kiralık Aşk, Acı Aşk, Günahkar, Bir Aşk Hikayesi, Muhteşem Yüzyıl, Al Yazmalım ve Yaban Gülü projelerinde yer almıştır.

Mustafa Üstündağ;

Tecrübeli oyuncu 11 Şubat 1977 Mersin’de dünyaya gelmiştir. Son olarak büyük ses getiren Çukur dizisinde konuk oyuncu olarak rol alan deneyimli oyuncu daha önceden Bu Sayılmaz, Bana Sevmeyi Anlat, Muhteşem Yüzyıl: Kösem, Merhamet, İzmir Çetesi, Kurtlar Vadisi Pusu, Emret Komutanım ve Cennet Mahallesi projesinde yer almıştır.

Elif Sönmez;

Elif Sönmez, 20 Kasım 1980 İstanbul’da dünyaya gelmiştir.En son Dayan Yüreğim’in kadrosunda yer alan başarılı oyuncu daha önceden Karadayı, Reis ve Asi gibi dizi projelerinde rol almıştır.

Erdem Akakçe;

13 Aralık 1975 Konya’da dünyaya gelmiştir.Sevenlerinin karşısına en son Çoban Yıldızı dizisiyle çıkan deneyimli oyuncu daha önceden Babam ve Ailesi, Beni Böyle Sev, Çıplak Gerçek, Seni Bana Yazmışlar, Elde Var Hayat, Kış Masalı ve Bir İstanbul Masalı dizi projelerinde rol almıştır.

Ceren Soylu;

Ceren Soylu, 21 Mart 1970’de dünyaya gelmiştir. Başarılı oyuncu daha önceden Yıldızlar Şahidim, İşler Güçler, Koyu Kırmızı, Pis Yedili ve Hayat Bilgisi’nde rol almıştır.

Bihter Özdemir Dinçel;

12 Mart 1982 Diyarbakır’da dünyaya gelen güzel oyuncu, Bana Sevmeyi Anlat,Kertenkele, Beyaz Gece, Ali Ayşe’yi Seviyor, Geniş Aile, Haneler ve Avrupa Yakası gibi dizi projelerinde rol almıştır.

Hakan Atalay;

Oyunculuk eğitimini tamamlayan Hakan Atalay, Sevda’nın Bahçesi, Aile Saadeti ve Köprü’nün kadrosunda yer almıştır.

Bige Önal;

1990 doğumlu olan Bige Önal, Göç Zamanı, Maral, Benim Adım Gültepe, Muhteşem Yüzyıl, Halil İbrahim Sofrası ve Elde Var Hayat’ın kadrosunda yer almıştır.

Fatih Dönmez;

1 Ocak 1975’de dünyaya gelen deneyimli oyuncu birçok dizi projesinde yer almıştır. Bunlardan bazıları Güneşin Kızları, Poyraz Karayel, Galip Derviş, Ustura Kemal, Farklı Desenler, Bu Kalp Seni Unutur mu? ve Yabancı Damat’tır.

Nilay Erdönmez;

12 Mayıs 1986 İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İstanbullu Gelin’de boy gösteren güzel oyuncu, Sevdaluk, Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam ve Güzel Günler adlı televizyon dizilerinde rol almıştır.

Emine Şans Umar;

Birçok projede yer alan deneyimli oyuncunun oynadığı bazı diziler Sen Benimsin, Sakarya Fırat, Yol Arkadaşım, Hayat Türküsü, Koçum Benim ve Yedi Numara’dır.

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler