Ana SayfaDizilerSurvivor Cumali hakkında inanılmaz iddia: Cumalinin en büyük hatası!

İlgili Postlar

Survivor Cumali hakkında inanılmaz iddia: Cumalinin en büyük hatası!

Survivor 2018 yarışma programı tüm heyecanıyla devam ederken, bu hafta yarışmaya veda eden Cumali Akgül hakkında TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor panaroma sunucularından çarpıcı yorum. Detaylar haberimizde…

Iğdır Belediyesi, Survivor Cumali için anons yapıp oy istedi!

Cumali bir ilki gerçekleştirdi

Gönüllüler takımında mücadale eden, ancak bu hafta ada macerasına veda eden isim Cumali Akgül, yarışmaya katılabilmek için memleketi Iğdır’ dan İstanbul’a yürüyüp Beyaz Show programında Yapımcı Acun Ilıcalı tarafından yarışmacı olma hakkını kazandı. Böylelikle Survivor tarihinde bir ilki gerçekleştirmiş oldu.Ilıcalı, Cumali’yi Survivor’ a kabul ederken ‘sen ilk ve sonuncusun’ diyerek durumun tekrar yaşanmasını engelledi.

Survivor Cumali Akgül kimdir?

Survivor’ da Cumali’nin en büyük hatası …

Survivor 2018 yarışma programında yaklaşık iki buçuk ay zorlu ada koşullarında mucadele eden Cumali hakkında TV8’de yayınlanan ‘Survivor Panorama’ programında konuşan İhsan Tarkan, “Cumali bize güzel şeyler gösterdi. Birçok insanın kalbini kazandı. Ünlüler takımı da dahil elenmesine herkes üzüldü. Belki de yanlış senede yürüdü. Iğdır’dan yürümesi müthiş bir buluş. İlk o yaptığı için kabul edildi, bir daha yürüyen yarışmaya alınmayacak. Geçen sene veya gelecek yıl yürüseydi başka bir yerde olabilirdi. Sıkıntısı All Star takımı ile yarışmak oldu. İçinde bıulunduğu takımın performansı da düşük olunca göze battı” şeklinde konuştu.

Yarışma boyunca desteklerini esirgemeyen Iğdır Belediyesi, Cumali’nin elenmesinin ardından adaya veda etmesi üzerine tüm Iğdır halkı  üzüntüye boğuldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler