Ana SayfaDizilerBir Mucize Olsun dizisi oyuncusu Furkan Palalı’dan bomba açıklama! Oyuncular kandırıldı mı?

İlgili Postlar

Bir Mucize Olsun dizisi oyuncusu Furkan Palalı’dan bomba açıklama! Oyuncular kandırıldı mı?

Fox TV ekranlarının büyük umutlarla başlayan sevilen dizisi ‘Bir Mucize Olsun’ başrol oyuncusu Furkan Palalı, ekranlarda sadece üç bölüm dayanabilen dizi hakkında inanılmaz iddialarda bulundu. ‘Bir Mucize Olsun’ dizisi oyuncuları kandırıldı mı? Detaylar haberimizde…

Bir Mucize Olsun Oyuncuları

Bir Mucize Olsun dizisi bir ilk gerçekleştirdi

6 Nisan Cuma günü yayın hayatına başlayan ‘Bir Mucize Olsun’ isimli dizi, televizyon tarihinde adeta bir ilki gerçekleştirdi. Ekran hayatına sadece üç bölüm dayanabilen dizi, ani bir kararla final yaparak herkesi şoke etti.

Furkan Palalı kimdir?

Furkan Palalı’dan iddialı açıklamalar

‘Bir Mucize Olsun’ dizisinin başrol oyuncusu Furkan Palalı, sosyal medya hesabından dizi hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Furkan Palalı açıklamasında, “Tüm ekip olarak gönülden inanarak başladığımız bu proje için, maalesef sürecin en başından itibaren doğru olmadığını sonradan öğrendiğimiz bir çok şeye ikna edildik ve sadece güvendiğimiz için bekledik. Gelinen noktada, kanal ile önceden bir kontrat yapılmadığını, üç bölüm çekimi tamamlandıktan sonra yapılan anlaşmanın da zaten üç bölümlük olduğunu üzülerek öğrenmiş bulunuyoruz. Aylardır sete çıkmayı bekleyen ve şahsım tarafından sete geri dönmeye ikna edilen tüm oyuncu arkadaşlarımdan, set emekçilerimizden ve bize inanan, destekleyen tüm seyircilerimizden özür diliyorum. Bu bilgiler ışığında ve böyle bir durumun başka hiç bir ekibin başına gelmemesi dileğiyle, takdiri sizlere bırakıyorum.” ifadelerini kullandı. Yapım şirketinden iddialar hakkında henüz bir açıklama gelmedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler