Ana SayfaDizilerBir Mucize Olsun Oyuncuları

İlgili Postlar

Bir Mucize Olsun Oyuncuları

Fox Tv ekranlarında yeni bir dizinin heyecanı yaşanıyor. Artık geri sayımına başlanan dizi çok sayıda oyuncuyu bir araya getiriyor. Bir Mucize Olsun isimli dizi, yakın zamanda Fox ekranlarına renk katacak. Bir Mucize Olsun oyuncuları arasında hem genç hem de deneyimli isimleri saymak mümkün.

Bir Mucize Olsun Oyuncu Kadrosu

Dizide Cihan Ünal, Ahu Sungur, Ayşegül Günay, Halil Demir, Anıl İlter, Rozet Hubeş, Su Kutlu gibi oyuncular bulunuyor. Dizinin yapımcılığını Pastel Yapım üstlenirken, yönetmen koltuğunda Hamdi Alkan’ı görüyoruz. Dizinin senaryosu ise Can Sinan’a emanet. Bir Mucize Olsun dizisinin oyuncularının bazıları Çukurdere dizisinde bir araya gelmişti. İlk görüntülerinin gelmeye başladığı Bir Mucize Olsun dizisi varoşlarda büyüyen Damla’nın yaşamına odaklanıyor.

Damla, onu yetiştiren Maksude ile beraberdir fakat bir köle gibi ona hizmet ettiği için oldukça mutsuzdur. Yoksul bir ortamda büyüyen Maksude’nin hayatı avukat Yiğit’le tanıştıktan sonra değişir.  Bir gün evlerine gelen avukat Yiğit, ona mucizevi bir haber getirir. Dedesinin oldukça zengin bir adam olduğunu ve kendisinin onu bu yoksul yaşamdan kurtarmak istediğini belirtir. Dizide yer alan oyuncular ve kariyerleri ise şöyle;

Furkan Palalı kimdir?

Su Kutlu kimdir?

su-kutlu

Binnaz Ekren kimdir?

Fahri Öztezcan kimdir?

Sekvan Serinkaya kimdir?

Cansu Kurgun kimdir?

Oral Özer kimdir?

Dilhan Aras kimdir?

Ayşegül Günay kimdir?

Cihan Ünal kimdir?

Meral Çetinkaya kimdir?

Murat Daltaban kimdir?

Rıdvan Aybars Düzey kimdir?

Bala Atabek kimdir?

Rozet Hubeş kimdir?

Funda Eskioğlu kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler