Ana SayfaKimdirFahri Öztezcan Kimdir?

İlgili Postlar

Fahri Öztezcan Kimdir?

Oyuncu Fahri Öztezcan kimdir? Fahri Öztezcan, 17 Şubat 1980 doğumludur. Eskişehir Üniversitesi’nde İşletme okuyan Fahri Öztezcan, aslen de Bilecik’lidir. Bölümünü yarıda bırakarak İstanbul’a yerleşme kararı alan oyuncu, 2004 senesiyle beraber burada yaşamaya başladı.Ekol Drama bünyesi altında oyunculuk eğitimi alan Fahri Öztezcan   Alchera Tiyatro kapsamında Savaş oyununda yer alan oyunculardan birisi oldu. Bu oyun Tiyatro Festivali’nde büyük beni topladı.


Bugün Doğan Ünlüler

Fahri Öztezcan Kimdir, Neler Yaptı?

2004 senesinde ikinci defa Üniversite okumaya hak kazanan oyuncu bu def Yeditepe Üniversitesi GSF Tiyatro bölümünü okumaya başladı. Bu dönemde de bilinen birçok klasik oyunda yer aldı. Aynı zamanda iyi bir müzisyen olan Öztezcan iyi derecede gitar çalabilmektedir. Dövüş sporlarının yanında Amerikan Futbolu’na da özel olarak ilgisi vardır. Mavi Kelebekler, Aşkın Bedeli, Diriliş: Ertuğrul ve Bir Mucize Olsun gibi projelerde oyuncu olarak görev almayı başardı.

Fahri Öztezcan Fox Tv ekranlarında başlayacak olan Bir Mucize Olsun isimli dizinin Cast kadrosunda yer alacak. Yoksul bir kız olan Damla’nın dedesinden gelen yüklü bir parayla bir anda hayatının değişmesini konu alan Bir Mucize Olsun, yakında Fox ekranlarında olacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler