Ana SayfaKimdirSu Kutlu Kimdir?

İlgili Postlar

Su Kutlu Kimdir?

1 Ocak 1991 yılında İstanbul’da dünyaya gelen oyuncu, oğlak burcudur. Babasının ailesini terk edişi üzerine, bohem tarzda bir yaşantı süren ressam annesi ile hayatına devam etmiştir.

Su Kutlu, 1.66 boyunda, 45 kg, uzun kahverengi saçları, kahverengi gözleri ve güzel gülüşü ile dikkat çeken hoş bir bayandır.

Lise eğitiminden sonra henüz üniversiteye başlamamış olan oyuncu, psikolog olma arzusu olmadığını lakin merak ettiği için psikoloji okumak istediğini, bunu da hangi yaşta yapacağının kararını henüz vermediğini belirtiyor.

Oyunculuk alanında da herhangi bir eğitim almamış olan Su Kutlu, Eti Maximus reklam filmiyle keşfedilmiş ve ardından Hayatımın Rolü, Ali Ayşe’yi Seviyor, Çalıkuşu, Güzelköylü ve Arkadaşlar İyidir gibi projelerde yer almış ve oyuncu koçlarıyla çalışmıştır. Çocukluğundan beri asi bir karakteri olan Su Kutlu, motorcuları sever. Medyatik olmadan önce hızlı ve renkli bir özel hayatı olan oyuncunun, şu dönemde herhangi bir birlikteliği yoktur.

Gezmeyi çok seven oyuncu, sık sık yurtdışı seyahatlerine giderek yeni yerler keşfetmekten zevk alır. Türkiye’de yaşamaktan memnun olmadığını belirten Kutlu, 35 yaşından sonra yurtdışında çocuklarıyla beraber mutlu ve huzurlu bir yaşam sürmenin planını yapmakta ve şu dönemde sık sık farklı ülkeleri ziyaret ederek yerleşeceği yeri aramaktadır..


Bugün Doğan Ünlüler

Su Kutlu’nun rol aldığı yapımlar:

(2017) Aile Arasında sinema filmi

(2014) Güzel Köylü – Sude

(2013) Çalıkuşu – Mişel

(2013) Ali Ayşe’yi Seviyor – Nazlı

(2012) Hayatımın Rolü – Amelya

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler