Ana SayfaKimdirBala Atabek Kimdir?

İlgili Postlar

Bala Atabek Kimdir?

Hem oyuncu hem de yazar kimliğiyle tanınan Bala Atabek kimdir? Bala Atabek 27 Aralık 1985 yılında doğdu. Anne ve babası eğitimli, entelektüel kişilerdir. Sosyolog bir annesi, filolog bir anneannesi vardır. Küçük yaşlardayken babasını kaybetmenin acısını yaşamıştır. 2006 senesinde Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde oyunculuk eğitimini tamamlamıştır. Mezuniyet sonrasında oyunculuk yapmak yerine fotoğraf sanatıyla ilgilendi. Hatta öyle ki kendi evini bir stüdyoya çevirdi. Sihirli Anahtar isimli ajansa kaydını yaptırdı. Kısa bir zaman sonra oradan ilk iş teklifini aldı.
Bugün Doğan Ünlüler

Bala Atabek Kimdir, İlk Projesi Ne?

İlk projesi Benim Annem Bir Melek ile ekranlara merhaba dedi. O dönem bir tiyatro oyununun yönetmenliğini yaptı. Benim Annem Bir Melek dizisinde Oya Başar, Ali Sunal gibi önemli oyuncularla tanışma fırsatı yakaladı. Daha sonra Elde Var Hayat adlı dizi için çağrıldı. Burada da Emre Altuğ başrollerde bulunuyordu. Her Şey Aşktan dizisi ise 2015 yılında ekranlara geldi. Bu dizide de yer alan Bala Atabek, Çifte Saadet dizisinde Mürüvvet adlı karakteri canlandırdı. 2016 senesinde bir sinema filmi deneyimi elde etti. Tutmayın Beni adlı filmde çalışan Atabek, oyunculuk yaptığı dönemlerden arta kalan zamanlarda kitaplarını yazmaya başladı.

Şu ana dek iki adet kitabı bulunan Bala Atabek’in önemli bir okuyucu kitlesi vardır. İşte Güneş Geliyor ve Bizi Büyüten Şey, kitaplarının isimleridir. Bala Atabek Fox ekranlarındaki Bir Mucize Olsun dizisinin kadrosunda bulunuyor.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler