Ana SayfaKimdirÖzlem Yıldız kimdir?

İlgili Postlar

Özlem Yıldız kimdir?

Yeni sevgilisi ile ilk kez görüntülenen ve bu haberler gündeme gelen ünlü sunucu Özlem Yıldız kimdir? Nerede ve ne zaman dünyaya geldi, nasıl ünlü oldu, kariyeri boyunca hangi çalışmalarda yer aldı? Özlem Yıldız hakkında merak edilenler her şey haberimizde…

Özlem Yıldız, 13 Aralık 1980 tarihinde Antalya’da dünyaya geldi. Aslen Çerkez kökenlidir. Babası Ertuğrul bey bir tekstil şirketinin satış müdürü olan, annesi Sevgi hanım ECA’dan emekli ev hanımı olan Özlem Yıldız’ın, Sinem isimli bir de kız kardeşi var. Ünlü sunucu,  İstanbul Suadiye Lisesi’nden mezun oldu.

Yıldız, 1996 yılında ATV’nin Güzellik Yarışması’na katıldı. Ancak, bu yarışmada dereceye giremedi. Yarışmanın ardından ATV’de açılacak olan bir müzik kanalı için teklif aldı ve VJ’lik yapmaya başladı. Bu görevini bir buçuk yıla yakın sürdürdükten sonra, Genç TV’ye geçiş yaptı.

Özlem Yıldız, o dönem yeni başlamış olan Mehmet Ali Erbil’in sunduğu Çarkıfelek programından teklif aldı. Bu teklifi kabul eden Özlem Yıldız’ın, yıldızı parlamaya başladı.

Çarkıfelek programında hosteslik yapmaya başlayan Özlem Yıldız, program ile herkesin tanıdığı bir isim haline geldi. O dönem, programın sunucusu Mehmet Ali Erbil ile aşk yaşamaya başladı. Nişan yüzüklerini takmalarına rağmen, aralarında çıkan anlaşmazlıklar nedeni ile yollarını ayırdılar.

Ünlü bir sunucu olan Özlem Yıldız, 90’lı yıllarda o dönem popüler olan Kuşum Aydın ile birlikte Sabah Şekerleri isimli programı sunmaya başladı. Ardından birçok program sunuculuğu ve oyunculuk ile kariyerinde hızla ilerledi.

Yıldız, 2011 yılında yayınlanan Yok Böyle Dans isimli yarışmaya katıldı. Yarışmada, dans konusundaki yeteneğini de gözler önüne serdi.

Özlem Yıldız, 2005 yılında armatör Sinan Serter ile hayatını birleştirdi. Bu evliliğinden, 2006 yılında Demir isimli bir oğlu dünyaya geldi. Ancak, evlilikleri çıkmaza giren Özlem Yıldız, Sinan Serter ile 2013 yılının Ekim ayında boşandı.

Ünlü sunucu Özlem Yıldız, geçtiğimiz günlerde yeni sevgilisi ile birlikte basın mensuplarının objektifine takıldı. Yıldız’ın yeni sevgilisinin kimliği henüz bilinmiyor.


Bugün Doğan Ünlüler

Özlem Yıldız’ın rol aldığı film ve diziler:

1996 Tatlı Kaçıklar (Televizyon dizisi)

2000 – Manken (Video)

2000 – Hemşo (Sinema filmi)

2002 – Bayanlar Baylar (Televizyon dizisi)

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler