Ana SayfaKimdirAyşegül Günay Kimdir?

İlgili Postlar

Ayşegül Günay Kimdir?

Deneyimli oyuncu Ayşegül Günay kimdir? Ayşegül Günay, 9 Kasım 1969 yılında doğdu. Eskişehir doğumlu olan oyuncu Akrep burcudur. Boyu 1.60 olan Günay, 57 kilodur. Eskişehir kökenli olan Ayşegül Günay evlidir ve iki tane de çocuğu bulunmaktadır. Üniversiteyi kendi şehrinde, yani Eskişehir’de okumuştur. Burada Konservatuar eğitimi alan Günay’ın çocukları ikizdir.


Bugün Doğan Ünlüler

Ayşegül Günay Kimdir, Hangi Projelerle Tanındı?

Son dönemlerde dizilerde yer alsa da aslında daha çok tiyatro oyunlarıyla ön plana çıkmıştır. Oyuncu, kariyeri boyunca çok sayıda oyunu sahnelemiştir. Okuldan sonra Üniversite’de kalmış ve 6 sene boyunca burada çalışmıştır. Devlet Tiyatrosu’na bağlı olarak çalışmaktadır.  Kaybolan Yıllar projesi ile ilk kez ekranlarda yer almıştır. Daha sonra Eşref Saati’nde yer almayı başarmıştır.

2009 yılında oynayan ve çok sevilen Küçük Kadınlar dizisinde bulunan Ayşegül Günay, Lale Devri, Yer Gök Aşk gibi projelerde de yer almayı başardı. Sinemada ise Osmanlı Cumhuriyeti, Moskova’nın Şifresi gibi projelerin içine dahil oldu. Moskova’nın Şifresi’nde Şehriye karakterine hayat vermiştir. Son projesi olan Asla Vazgeçmem isimli projede ise Aytül’ü canlandırmıştır. Bu projenin ömrü diğer dizilere kıyasla uzun sürmüştür. Tecrübeli oyuncu Ayşegül Günay şimdi de yeni bir dizi projesiyle ekranlara taşınıyor. Fox Tv ekranlarında başlayacak olan Bir Mucize Olsun dizisinin oyuncu kadrosunda Ayşegül Günay ismi de yer alıyor.  Bir Mucize Olsun dizisinin diğer oyuncuları arasında Furkan Palalı, Cihan Ünal, Ahu Sungur gibi isimler yer alıyor.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler