Ana SayfaKimdirFurkan Palalı Kimdir?

İlgili Postlar

Furkan Palalı Kimdir?

Oyuncu Furkan Palalı kimdir? Furkan Palalı, 27 Ekim 1986 doğumludur. Konya’da doğan oyuncunun bir kardeşi bulunmaktadır. Ortaokul’u Konya’da okuduktan sonra, liseyi Konya Anadolu Lisesi’nde tamamladı. Lise döneminde basketbola ilgi duydu. Lisanslı bir sporcu olan Furkan Palalı, o dönem Konyaspor basketbol takımının altyapısında yer aldı. 7 sene burada ter döken başarılı oyuncu, Bursa’da bulunan Tofaş Spor Kulübü’nden transfer teklifi aldı. Bu şehirde 2 sezon boyunca altyapı düzeyinde basketbol oynayan Palalı, lisans eğitimine devam edebilmek adına basketbolu bırakma kararı aldı. 2003 senesinde başkent Ankara’da Üniversite eğitimini tamamladı.

Hacettepe mezunu olan Palalı, Jeoloji Mühendisliği alanında eğitim aldı. Daha sonra ise yüksek lisans için Marmara Üniversitesi’nin yolunu tuttu. Burada Sinema Tv alanında Yüksek Lisans okudu. Ankara’da bulunduğu süreçlerde oyunculuk üzerine eğitimler aldı.
Bugün Doğan Ünlüler

Furkan Palalı Kimdir, Hangi Projelerde Yer Aldı?

Ferdi Merter onun gelişimine yardımcı oldu. Ankara’da bir ajansa kayıt oldu ve modellik yapmaya başladı. Çok sayıda defilede boy gösteren Furkan Palalı bir anda popüler hale geldi. O sene Best Model Of Turkey yarışmasını birinci tamamladı. Uyan Uyan Gazi Kemal adlı oyunda yer almayı başardı. Mahsun Kırmızıgül’ün yönettiği Hayat Devam Ediyor adlı projede kendine yer buldu. Daha sonra Aşk Emek İster ve Kızıl Elma dizilerinde boy gösterdi. Somuncu Baba Aşkın Sırrı adlı sinema filminde Kenan Bal, Fırat Tanış, Tuvana Türkay gibi isimlerle beraber çalıştı.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler