Ana SayfaKimdirFulya Zenginer Kimdir?

İlgili Postlar

Fulya Zenginer Kimdir?

Güzel oyuncu Fulya Zenginer kimdir? Fulya Zenginer 21 Temmuz 1989 yılında doğdu. İstanbul doğumlu olan Zenginer’in bir kardeşi bulunmaktadır. Yengeç burcu olan oyuncu, henüz çocuk yaşlardayken babasını yitirmiştir. Geçtiğimiz günlerde ise çok sevdiği annesinin ölüm haberini almıştır. Fulya Zenginer ilkokulu Zeytinburnu’da okumuştur. Daha sonra Bakırköy Lisesi’nde lise eğitimini tamamlamıştır. Üniversite için Haliç Üniversitesi’ni tercih etmiş, burada Halkla İlişkiler alanında eğitim görmüştür. Tümay Özokur Ajansı’nda kayıtlıdır. Lise bittikten sonra tiyatro eğitimi de alan Fulya Zenginer, sektöre 2006 senesinde giriş yapmıştır.
Bugün Doğan Ünlüler

Fulya Zenginer Kimdir, Neler Yaptı?

O sene İki Aile isimli dizide yer alan Fulya Zenginer, burada ufak bir rol aldı. Daha sonra bir telefon şirketinin reklamında oynadı ve dikkat çekmeyi başardı. Bunu aynı sene Pepsi reklamı takip etti. 2008 senesinde yayınlanan Küçük Kadınlar dizisinde yer aldı. Burada Özge Borak, Ekin Türkmen gibi oyuncularla beraber oldu. Asıl yükselişi Benim İçin Üzülme dizisiyle gerçekleşti. Mahsun Kırmızıgül imzası taşıyan Benim İçin Üzülme, bir Karadeniz dizisiydi. Bu dizide Buse isimli karakteri canlandırmıştır. Sinema anlamında ilk deneyimi Sağ Sağlim filmiyle gerçekleşti. Bu projede Kenan Ece, Hüseyin Danyal gibi isimlerle beraber oynadı.  

Son olarak sinema filmi anlamında Seni Seven Ölsün isimli projede yer aldı. Altın Horoz, El-Cin gibi projelerde de yer almayı başaran Fulya Zenginer, yönetmen Küntay Evren’le birlikte sektörde iyilerden birisi olmayı başardı.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler