Ana SayfaKimdirFunda Eskioğlu Kimdir?

İlgili Postlar

Funda Eskioğlu Kimdir?

Oyuncu Funda Eskioğlu kimdir? Funda Eskioğlu, 24 Şubat 1964 yılında doğdu. Konya doğumlu olan Funda Eskioğlu, Üniversite eğitimini Mimar Sinan’da tamamladı. Burada oyunculuk okuyan Eskioğlu, sinemaya İki Kadın adlı filmle dahil oldu. 1992 yılında oynayan bu film, cesur sahneleriyle dikkat çekmişti.

Tiyatro anlamında Faust’tan, Hamlet’e kadar birçok oyunda rol almayı başardı. Drama konusunda birçok öğrenciyi yetişirdi, eğitimler verdi. Ayrıca bazı dizi ve filmlerde dublaj sanatçılığı da yaptı. Özel olarak da Yoga ile uzun zamandır ilgilenen Funda Eskioğlu, Yapı Kredi Bankası’nın bir dönem reklam yüzü olmayı başarmıştı.


Bugün Doğan Ünlüler

Funda Eskioğlu Kimdir, Hangi Diziyle Tanındı?

Oğlum Adam Olacak dizisiyle, bu alandaki macerasına başladı. Bu diziyi Canım Kocacığım, Ihlamurlar Altında, Şöhret, Arka Sıradakiler gibi diziler takip etti. İlerleyen yaşına rağmen güzelliğinden bir şey kaybetmeyen oyuncu, Sihirli Anahtar ajansı altında çalışmaktadır. Son sinema filmi Eski Sevgili isimli projedir. Öte yandan yakın zaman önce ekranlardan kalkan Çukurdere dizisinin de oyuncu kadrosunda bulunuyordu. Diğer oyuncular gibi o da Bir Mucize Olsun isimli diziyle yeniden ekranlara gelecek.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler