Ana SayfaKimdirSekvan Serinkaya Kimdir?

İlgili Postlar

Sekvan Serinkaya Kimdir?

Oyuncu Sekvan Serinkaya kimdir? Sekvan Serinkaya, girdiği birbirinden farklı rollerle adından söz ettiren bir isimdir. Mardin Nusaybin doğumlu olan ve aslen de buralı olan Sekvan  Serinkaya, yardımcı rollerde oldukça başarılıdır.



Bugün Doğan Ünlüler

Sekvan Serinkaya Kimdir, Hangi Dizilerde Yer Aldı?

İstanbul Üniversitesi’nde Konservatuar’dan mezun olan Serinkaya,1 0cak 1979 doğumludur. Sektöre Yılan Hikayesi 3. Sezonu ile adım attı. Çemberimde Gül Oya dizisinde Vedat karakterini oynadı. Daha sonra Köprü dizisinde Şehmus rolü ile karşımıza çıktı. Bu rolü herkes tarafından çok sevildi. Zaten kendisi hakkında yapılan yorumlarda en öne çıkarılan performansı bu karakteriyle ilgilidir. Tek Türkiye dizisinde Kado karakterine hayat veren Sekvan Serinkaya, Gazi dizisinde Mansur rolünü oynadı. Deniz Akçay’ın ilk sinema filmi olan Köksüz’de çok başarılı bir performans gösterdi.

Burada Gülağa adlı ilginç karakteri canlandırdı. Film ulusal alanda birçok festivalden ödülle döndü.  2 sezon süren Nizama Adanmış Ruhlar dizisinde de yer alan Sekvan Serinkaya, burada Sebahattin rolüyle karşımıza çıkmıştı. Sungurlar adlı dizide yine aynı karakter adıyla yer alan Serinkaya, son olarak Fox ekranlarındaki Çukurdere dizisinde görünmüştü.

Bu dizi beklenilen çıkışı yapamayınca ekranlara erken veda etmek zorunda kaldı. Daha doğrusu sette çıkan bir kavganın dizinin sona ermesinde önemli bir rol oynadığı konuşuldu. Daha sonra bu dizinin oyuncu kadrosunun hemen hemen tamamı yeni başlayacak olan Bir Mucize Olsun adlı diziye kaydırıldı. Sekvan Serinkaya da Çukurdere dizisinden Bir Mucize Olsun adlı diziye geçiş yapan oyunculardan birisi olarak dikkat çekiyor.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler