Ana SayfaDizilerMehmed Bir Cihan Fatihi dizisinin 2. bölüm fragmanı yayınlandı!

İlgili Postlar

Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinin 2. bölüm fragmanı yayınlandı!

Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinin 2. bölüm fragmanı yayınlandı! Nefes kesen ilk bölümü ile izleyicileri ekran başına kilitleyen Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinin ikinci bölğmğnden ilk fragman, tezi tezine yayınlandı. Şehzade Mehmed, zor bir karar vermek durumunda. Çandarlı Halil Paşa’nın akıbeti ne olacak? İşte Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinin 2. bölüm fragmanından çarpıcı detaylar…

Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisi ilk bölümü ile nefes kesti

Aylar boyu konuşulan, başlaması iple çekilen, merak ve sabırsızlıkla beklenen Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisi, ilk bölümü ile izleyici karşısına çıktı. Kanal D ekranlarının iddialı dizisi, yayın hayatına iddialı bir giriş yaptı. Ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu’nun Şehzade Mehmed karakterine hayat verdiği dizi, usta oyuncu kadrosu ile dikkat çekti.

Dizinin ilk bölümünün hemen ardından, ikinci bölüm ilk fragmanı yayınlandı. Mehmed Bir Cihan Fatihi’nin ikinci bölüm fragmanı, en az ilk bölüm kadar heyecan vericiydi.

Merakla beklenen “Mehmed Bir Cihan Fatihi” bugün başlıyor!

Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinin 2. bölüm fragmanı

Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinin 2. bölüm fragmanında, babası Murad Han’ın ölüm haberi ile Manisa’dan Edirne’ye gelen ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu’nun hayat verdiği Şehzade Mehmed, tahta çıkışı ile büyük mücadeleler vermek zorunda kalıyor. Kritik bir karar vermek durumunda kalan Şehzade Mehmed, akıl savaşı veriyor. Dizinin merak edilen sorusu olan Çandarlı Halil Paşa’nın akıbeti, ikinci bölümde yanıt bulacak. Fragmanda, idam ipinin karşısında görünen Çandarlı Halil Paşa, yaptıklarının bedelini ödeyip idam edilecek mi?

Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinin 2. bölüm fragmanı

https://www.youtube.com/watch?v=8EmpCl_Qouo

İzleyicileri 1451 yılına götüren Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinin ilk bölümünde, babası Murad Han’ın ölüm haberi ile Manisa’dan Edirne’ye gelen Şehzade Mehmed, büyük hayalini gerçekleştirme umudunu yeşertiyor. Yüzyıllar boyunca defalarca kuşatılıp ele geçirilmeye çalışılan, ancak hiçbir memleketin başaramadığı Konstantinopolis’i fethetmek isteyen Şehzade Mehmed, karşısına çıkan engellerle mücadele ediyor. Sadece dış düşmanlara karşı değil, devletin içindeki sinsi düşmanlar ile de mücadele etmek durumunda kalan Şehzade Mehmed, 53 günlük mücadele ile Konstantinopolis’i fethedecek. Cihan’ın göz bebeği Konstantinopolis’i fetheden Şehzade Mehmed, Fatih namıyla anılan Sultan Mehmed Han oluyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler