Ana SayfaDizilerKadın 22. bölüm fragmanı yayınlandı

İlgili Postlar

Kadın 22. bölüm fragmanı yayınlandı

FOX TV ekranlarında gösterime giren Kadın 22. bölüm fragmanı yayınlandı! 21.bölümde neler oldu?

Yeni Fragman Yayınlandımı ?

Başrollerinde Özge Özpirinçci ve Caner Cindoruk yer alıyor.Salı akşamlarının en çok izlenen dizisi Kadın’ın 22.bölüm fragmanı yayınlandı.Salı akşamı yayınlanacak dizide neler olacak ? Pırıl, Bahar ve çocuklarının yaşadığını öğrendi.Sarp ile beraber Amerika’ya dönmek için elinden geleni yapıyor.Enver, Bahar’ın tavırı yüzünden çok üzülüyor.Ama Bahar’ı yanlız bırakmama konusunda kararlıdır.Hastalığı nedeniyle ağrıları artmaya başlayan Bahar, sakat kalma riski ile yüz  yüze gelir.

kadin-1

Kadın’ın 21.Bölümünde Neler Olmuştu ?

Telefonda duyduğu şeyden sonra Şirin ile Sarp’ın sevgili olduğunu düşünen Bahar ne yapacağını bilemez ve Şirin’in peşine düşer. Bahar bu olaydan sonra herkese karşı güvenini de yitirmiştir. Pırıl, Bahar ve çocukların yaşadığını öğrendikten sonra ise Sarp ile beraber Amerika’ya dönmek için elinden geleni yapar. Enver, Bahar’ın ona karşı aldığı tavır yüzünden çok üzülür. Ama ne olursa olsun Bahar’ı yalnız bırakmamakta da kararlıdır. Hastalığı yüzünden sürekli ağrıları artmaya başlayan Bahar, sakat kalma riski ile de karşı karşıyadır.

 

[affiliate_news id=”42779″]

kadin-2

Kadın Dizisinin Konusu

Kocası Sarp’ın ölümünden sonra Bahar’ı hayata bağlayan iki şey vardır: Çocukları Nisan ve Doruk. Onlarla elele verip hayatı bir oyuna, fakirliği eğlenceye, yokluğu neşeye çevirmeyi başarır. İnsanın yüzü güldüğünde kalbinin de onunla birlikte gülümseyeceğine inanır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler