Ana SayfaDizilerBalçiçek İlter'in programında skandal itiraf: Bebeğe tecavüzü polise bildirmediler!

İlgili Postlar

Balçiçek İlter’in programında skandal itiraf: Bebeğe tecavüzü polise bildirmediler!

Balçiçek İlter’in sunuculuğunu yaptığı programda, skandal bir iddia gündeme geldi. Programa katılan bir kadın, 20 aylık bir bebeğe tecavüz edildiğini ve bu durumun polise bildirilmediğini açıklayarak şoke eden bir itirafta bulundu. Detaylar haberimizde…

Balçiçek İlter’le Olay Yeri’nde skandal iddia

Star TV ekranlarında ünlü sunucu Balçiçek İlter’in sunumu ile yayınlanan Balçiçek İlter’le Olay Yeri programında skandal bir itiraf yapıldı. Kan donduran iddiada, 20 aylık bir bebeğe tecavüz edildiği ve hastaneye getirilen bebeğin durumunun polis ekiplerine bildirilmediği yer aldı.

Zuhal Topal Yerine Balçiçek İlter Geldi

20 aylık bebeğe tecazvüz edildi, polis bildirilmedi

Programa katılan 42 yaşındaki hasta bakıcı T. B., Bakırköy’de bulunan özel bir hastanede çalıştığı dönemde, 2017 yılının yaz aylarında, 2015 doğumlu H.K. isimli bir kız bebeğin solunum yetmezliği nedeni ile çalıştığı özel hastaneye getirildiğini iddia etti. İddialarına devam eden T. B., kız bebeğin bezini değiştireceği sırada istismara uğradığını gördüğünü, bebeği muayene eden doktorların kronikleşmiş tecavüz vakası teşhisi koyduğunu iddia etti.

Vicdan azabı ile polise ihbarda bulunan hasta bakıcıya mobbing uygulandı

T. B.’nin iddiasına göre; çalıştığı özel hastane, bebeğin istismara uğradığını polis ekiplerine bildirmedi. Olaydan dolayı vicdan azabı duyan hasta bakıcı T. B., polisi kendisi arayarak ihbarda bulunduğunu ve bu nedenle 10 aydır çalıştığı özel hastanede kendisine uygulanan mobbing nedeni ile işten ayrılmak durumunda kaldığını iddia etti. Hasta bakıcının iddiaları hem stüdyodakilerin, hem de ekran başındaki izleyicilerin kanını dondurdu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler