Ana SayfaDizilerKadın 21. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Gerçek ortaya çıktı!

İlgili Postlar

Kadın 21. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Gerçek ortaya çıktı!

Kadın dizisinin 21. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda, dikkat çekici detaylar izleyicileri heyecanlandıracak. Bahar, büyük sırrı öğreniyor, Şirin’in peşine düşüyor. Bahar, Sarp ile kavuşabilecek mi? Sarp, Bahar ve çocukların yaşadığını öğrenecek mi? Kadın 21. bölüm 2. fragmanından dikkat çeken ayrıntılar haberimizde…

Kadın 21. bölüm 2. fragmanı yayınlandı!

Sarp ve Şirin sevgiliymiş!

FOX TV ekranlarının iddialı dizisi Kadın’ın, 21. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölümüne dair dikkat çekici detaylar, izleyiciler ile paylaşıldı. Merakla beklenen yeni bölümden yayınlanan fragmanda, telefonda duyduklarının ardından Şirin ve Sarp’ın sevgili olduğuna inanan Bahar, o kadar şaşkın ve yıkılmıştır ki, hemen Şirin’in peşine düşer. Annesi, Şirin’i Bahar’dan saklamak için her şeyi yapar. Bahar, duyduklarından sonra herkese karşı olan inancını yitirir ve kendini çok çaresiz hisseder.

Pırıl, Sarp’ı Amerika’ya götürebilecek mi?

Bahar ve çocuklarının yaşadığını öğrenen Pırıl, Sarp’ı da alıp Amerika’ya dönemeye çalışır. Bunun için her yolu dener.

Kadın 21. Bölüm 2. Fragmanı Yayınlandı: Bahar, Şirin’in Peşinde…

Enver çok üzülüyor

Bahar’ın kendisine karşı takındığı tavırdan dolayı çok üzülen Enver, her şeye rağmen Bahar’ı yalnız bırakmamakta kararlı davranıyor. Baba olarak saydığı Enver’in de Sarp ile ilgili sırrı sakladığını düşünen Bahar, yaşadığı hayal kırıklığı ve aldatılmışlık hissi ile, Enver’e de tavır alıyor.

Bahar sakat kalabilir

Hastalığı iyice ilerleyen Bahar’ın ağrıları iyiden iyiye artıyor. Bir yandan hayatın karşısına çıkardığı zorluklar ile mücadele eden, bir yandan da hastalığı ile mücadele eden Bahar, sakat kalma riski ile karşı karşıya kalıyor. Ancak, ne olursa olsun Şirin’den ilik almayı kabul etmiyor. Annesine, eğer ilik nakli olmazsa bundan sonra yürüyemeyeceğini, ama yine de Şirin’den ilik nakli almayı kabul etmeyeceğini haykırıyor.

İşte Kadın dizisinin 21. bölüm 2. fragmanı

Kadın dizisi, 21. yeni bölümü ile bu akşam FOX TV ekranlarında.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler