Ana SayfaDizilerAdem ile Turabi Fena Kapıştı!

İlgili Postlar

Adem ile Turabi Fena Kapıştı!

Survivor’ın Sevilen Karakterleri Adem ile Turabi Fena Kapıştı!

Survivor 2018’in en sevilen ve güçlü karakterlerinden olan Adem ile Turabi’den sevenlerini üzecek bir haber geldi. Neden anlaşamadıkları bilinmediği aksine anlaşmaları sevenleri tarafından çok istenilen ikili arasında çok ciddi bir kavga gerçekleşti. Peki kavga yayınlandı mı? Acun Ilıcalı ne dedi? Detaylar haberimizde…

Turabi ve Adem Neden Kavga Etti? Diskalifiye Olacaklar Mı?

Dün akşam yayınlanan Survivor yarışmasında All Star takımı, Türkiye-Yunanistan yarışmasına çıktı ve galibiyet ile ayrıldı. Yarışmadan sonra hiç beklenmedik bir olay gerçekleşti. Survivor All Star takımının en çok sevilen iki yarışmacısı Adem Kılıççı ve Turabi Çamkıran arasında çok ciddi bir kavga yaşandı.

Konseyde bu kavgadan bahseden Acun Ilıcalı,”  Hiç istemediğimiz bir olayın içinde bulduk kendimizi. Adem ve Turabi arasında çok ciddi bir tartışma yaşandı. Bu olayları istemiyoruz. Sizin de mutlu olduğunuzu düşünmüyorum. Bu olayın çok ciddi bir uyarı olduğunu bir daha olmamasını net olarak tebliği etmek istiyoruz. Bir daha asla istemiyoruz.” şeklinde bir uyarıda bulundu.

Adem ve Turabi Özür Diledi

Bu anlarda çok üzgün oldukları her halinden belli olan Turabi ve Adem’in morali çok bozuktu. Acun Ilıcalı’nın uyarılarından sonra ilk önce Adem,”Öyle güzel mutlu bir galibiyetin ardından böyle bir şey yaşanmasını istemem bazen uğursuzluk istenmeyen anda gelir çatar. Suçlu suçsuz aramıyorum. Bundan sonra biraz daha dikkatli olmamız gerekiyor. Bunu da öğrenmiş olduk. Kadın yarışmacılarımıza karşı biraz agresif olduk, korkmalarına neden olduk, inşallah bir daha böyle bir şey yaşanmaz.”

Adem’in bu açıklamasından sonra tartışmanın yayınlanmayacak kadar büyük olduğunu düşünürken, Turabi “Öncelikle kız kardeşlerimden özür diliyorum, benim için oldu bitti bir daha olmaz” dedi. Sadece uyarı olan Adem ve Turabi’nin bir daha böyle bir şey yaparlarsa direk elenecekleri ortada.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler