Ana SayfaÜnlülerZuhal Topal Yerine Balçiçek İlter Geldi

İlgili Postlar

Zuhal Topal Yerine Balçiçek İlter Geldi

Star TV’de yayınlanan izdivaç programının sunucusu Zuhal Topal ile ilişiğin kesildiği açıklandı. Özellikle evlilik programlarına yönelik RTÜK’ün baskısı ve yeni düzenlemeler kanalları köşeye sıkıştırırken, Star TV yönetiminin aldığı karar, büyük bir sürpriz yarattı. Çok popüler olmasına rağmen evlilik programının devam etmesini istemeyen yönetim programı sonlandırdı. Bu durum Zuhal Topal’ın da işsiz kalmasına yol açtı.

Zuhal Topal Gidiyor, Balçiçek İlter Geliyor

Yönetim aynı zamanda yeni programlar için de kararlar aldı. Elde edilen bilgilere göre aynı yayın saatinde kriminal bir program ekranlara getirilecek. Programın yeni sunucusu ise Balçiçek İlter olacak

Program Hedef Olmuştu!

Zuhal Topal tarafından sunulan program, özellikle programa katılan adaylar nedeniyle hedef haline gelmişti. Programa katılan adayların canlı yayınlar ile farklı içerikler paylaşması, farklı kişilerle görüntülenmesi kısa sürede programın güvenilirliğini zedelemişti. Üstelik RTÜK tarafından verilen ağır cezalar da programın devam etmesi noktasında büyük bir engel oluşturdu. Bu nedenle yeni sezonda ekranlarda evlilik programı ile yer almayacak Zuhal Topal’ın yeniden oyunculuğa geri dönmesi bekleniyor.

Zuhal Topal Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler