Ana SayfaÜnlülerSerdar Ortaç kime enayi dedi?

İlgili Postlar

Serdar Ortaç kime enayi dedi?

Muğla’nın Bodrum ilçesinde sahneye çıkan Serdar Ortaç, şarkı arasında hayranları ile sohbet ederken, “Alyans takan var mı?” diye sordu. Ardından Serdar Ortaç kimlere enayi dedi? Detayları ve yaşananlar haberimizde…

Bodrum’da sahne alan ünlü sanatçı Serdar Ortaç, eşi Chloe Loughnan, kayınvalidesi Lucy Loughnan ve kayınbabası Jason Loughnan için loca kapattı. Sahnenin tam karşısındaki locada oturan eşi ve ailesi, ünlü popçunun şarkılarıyla coştu.

“Yüzük takan enayi”

Ünlü sanatçı Serdar Ortaç sahnede hayranlarıyla herkesi hem güldüren hem de şaşırtan bir sohbet gerçekleştirdi. Muğla’nın Bodrum ilçesinde sahneye çıkan Serdar Ortaç, şarkı arasında hayranları ile sohbet ederken, “Alyans takan var mı?” diye sordu. Beş hayranının el kaldırdığını gören başarılı sanatçı Serdar Ortaç, “Evlendikten sonra bizden başka yüzük takan enayi yok” cevabını verdi.

“Güzel kadınlar esmer olur!”

Ünlü sanatçı Serdar Ortaç, zaman zaman sahne performansının yanında esprilerde yaparak dinlemeye gelen hayranlarını kahkahalara boğdu. Eşi locada otururken Serdar Ortaç, annesinin: “Esmerler güzel olur” dediğini belirterek, “Annemin bir lafı var, Türkiye’de en güzel kadınlar esmer olur diye. Sarışınlar bana kızacaklar ama benim karım da sarışın.” cümlelerini dile getirdikten sonra ‘Karabiberim’ şarkısını seslendirerek dinleyenleri coşturdu.

“Evlendikten sonra kimseye artık ‘canım, cicim’ demek yok.”

Yaklaşık 2 bin kişinin geldiği konserde hayranlarına kaç kişinin evlendikten sonra yüzük taktığını soran Serdar Ortaç, 5 kişinin el kaldırması üzerine, “Aramızda ben ile beraber 5 tane enayi var. Evlendikten sonra kimseye bakmak yok” ifadelerini kullanarak hayranlarını hem güldürdü hem şaşırttı. Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, “Evlendikten sonra kimseye artık ‘canım, cicim’ demek yok. Evlendikten sonra sadece eşine ‘canım, cicim’ diyeceksin ” ifadelerini kullandıktan sonra ‘Balım’ şarkısını söyleyerek sahnedeki atmosferi anında değiştirdi.

Gecede eşini de unutmadı.

MS hastalığı nedeniyle ağrı çeken ünlü popçu Serdar Orta bir ara ayakta duramasa bile kendisini dinlemeye gelen hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Locada dans eden ünlü şarkıcı Serdar Ortaç’ın eşi Chloe ise dikkatleri üzerine toplamayı başardı. Yaklaşık iki saat sahnede kalan Serdar Ortaç, zaman zaman eşine seslenerek şarkılarını armağan etmeyi de unutmadı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler