Ana SayfaÜnlülerAslı Zen Hamilelik Testini Hesabından Paylaştı

İlgili Postlar

Aslı Zen Hamilelik Testini Hesabından Paylaştı

Sosyal medyayı etkin bir şekilde kullanan ünlü isim Aslı Zen hamilelik testini hesabından paylaşarak dikkat çekti. Takipçileriyle her anlarını paylaşmak isteyen ünlüler için hamilelik testini paylaşmak yeni bir moda akımı da yaratabilir durumda. Öyle ki pek çok kullanıcı bu duruma tepki göstermiş olsa da başta Aslı Zen’in hayranları olmak üzere büyük bir kesim fotoğrafı beğendi.

Tüp Bebek Tedavisiyle Hamile Kaldı

Uzun süreden beri tüp bebek tedavisi aldığı bilinen Aslı Zen, tedaviler sonrasında hamile kalmayı başardı. Böylesine bir sürecin ardından yaşadığı mutluluğu hayranları ile paylaşmak isteyen Aslı Zen hamilelik testini paylaşarak hamileliğin pozitif olduğunu belgeledi.

40 yaşındaki ünlü isim, zor şartlara rağmen hamile kalmayı başarırken, geride oldukça dikkat çekici bir azim hikayesi de bıraktı. Hamile kalabilmek adına tüp mide ameliyatı geçiren ünlü şarkıcı, ardından 30 kilo vererek hamilelik için vücudunu hazır hale getirmişti. Daha önce de bir hamilelik yaşayan Aslı Zen’in yıllar sonra yeniden hamile kalması, ünlü isme ve sevenlerine sevinç yaşattı.

Paylaştığı fotoğrafın altına küçük bir not da düşen Aslı Zen, “Rabbim ol der ve olur. Şükür yarabbi çok şükür. Benimle dua eden destek olan herkese teşekkür. Allah razı olsun hepinizden” dedi.

Aslı Zen, bugüne kadar çok fazla gündemde yer almasa da özellikle pek çok şarkının arka planında yer alan isimlerden birisi. Sosyal medyada geniş bir takipçi kitlesi bulunan ünlü isim, günlük pek çok farklı anını sosyal medya hesabından paylaşıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler