Ana SayfaÜnlülerGülben Ergen ve Burak Törer aşkından ilk fotoğraf karesi geldi!

İlgili Postlar

Gülben Ergen ve Burak Törer aşkından ilk fotoğraf karesi geldi!

Geçtiğimiz günlerde yaptığı aşk itirafı ile herkesi şaşırtan Gülben Ergen, yeni sevgilisi Burak Törer ile yaşadığı aşkın ilk fotoğraf karesini paylaştı. Burak Törer, sosyal medya hesabından Gülben Ergen’in elini sıkı sıkı tuttuğu bir anın fotoğrafını paylaştı. Detaylar haberimizde…

Gülben Ergen, sonunda aşkını itiraf etti!

Gülben Ergen itiraf etmişti

Ünlü şarkıcı Gülben Ergen, sosyal medyada yayılan bir fotoğraf karesi ile Burak Törer ile aşk dedikodularına adı anılan kişi haline gelmişti. Bu dedikodular hakkında bir süre sessizliklerini koruyan Gülben Ergen ve Burak Törer, daha fazla dayanamadı. Aşk itirafı fazla geç kalmadı.

Gülben Ergen kimdir?

Çok mutlu ve iyi

Burak Törer, Gülben Ergen ile çıkan aşk dedikodularına “Konuyu Gülben Hanım’a sorun, cevap veremem. O sanatçı.” diye açıklama getirmişti. Törer’in açıklaması aşk iddialarını kuvvetlendirirken Gülben Ergen, geçtiğimiz hafta sonu verdiği konser öncesinde basın mensupları ile sohbet ederken aşk itirafında bulundu. Ergen, Burak Törer ile ilgili aşk iddiaları hakkında gelen soruya “Güzel düşünüyorum. İyiyim ve mutluyum.” şeklinde yanıt vermişti. Gülben Ergen, aşk itirafı şaşırtmıştı.

İçimdeki göç sana…

Burak Törer, Gülben Ergen ile birlikte çektiği ilk fotoğraf paylaşımını yaptı. Törer, Gülben Ergen’in elini sıkı sıkı tuttuğu bir fotoğrafı, sosyal medya hesabından paylaştı. Paylaşımına “İçimdeki göç sana, işlediğim suç sana, alacağım öç sana, alnındaki yazıya da varım, içindeki sızıya da!” notunu düştü.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler