Ana SayfaÜnlülerAslı Enver ve Murat Boz ayrılığının perde arkası!

İlgili Postlar

Aslı Enver ve Murat Boz ayrılığının perde arkası!

Geçtiğimiz günlerde magazin gündemine bomba gibi düşen Murat Boz ve Aslı Enver ayrılığı haberinin şok etkisi hala daha üzerimizdeyken, ayrılığın detayları merak ediliyor. Aslı Enver ve Murat Boz çifti neden ayrıldı? Herkes bu sorunun yanıtını ararken, ortaya atılan bir iddia okları başka yöne çevirdi. Murat Boz ve Aslı Enver ayrılığının perde arkası haberimizde…

Murat Boz-Aslı Enver ayrılığına ilk yorum Eser Yenenler’den

Aslı Enver ve Murat Boz neden ayrıldı?

Murat Boz ve Aslı Enver çifti, iki buçuk yıllık ilişkileri şoke eden bir şekilde noktaladı. Ünlüler dünyasının en gözde çiftlerinden biri olan ünlü çift, birbirlerine olan düşkünlüğü ile gündeme geliyordu. Ancak, geçtiğimiz günlerde şaşırtan bir haber, güzelliğin büyüsünü bozdu. Aslı Enver ve Murat Boz çifti ayrıldı.

Aslı Enver kimdir?

İlişkiyi bitiren Aslı Enver sanılıyordu

Herkes Aslı Enver ve Murat Boz çiftinin neden ayrıldığını merak ederken, Aslı Enver’in Murat Boz ile birlikte yaşadıkları evi terk ettiği iddia edildi. Bu haberle, aşkı noktalayanın Aslı Enver olduğu düşünüldü. Ancak, şimdi çok farklı bir iddia gündeme geldi. İddialara göre; Aslı Enver ile aşkını bitiren Murat Boz oldu. Aslı Enver’in Murat Boz’un ayrılık talebi ile şoka girdiği ve hala daha şokun etkisinde olduğu iddia ediliyor.

Murat Boz kimdir?

Aslında ayrılmayı isteyen o değilmiş

Kelebek yazarı Onur Baştürk, Aslı Enver ve Murat Boz ayrılığı hakkında “Yanılmışım. Murat Boz ve Aslı Enver ayrılığı konusunda. Pazar yazısında şöyle demiştim: “Kesin Aslı Enver bitirmiştir. Çünkü evi terk eden Aslı olmuş.” Oysa bitiren Aslı Enver olmamış. Aniden, hiçbir gerekçe göstermeden ilişkiyi bitiren Murat Boz’muş. Aslı Enver’in hâlâ şokta olduğunu söylüyor ona yakın kaynaklar.” şeklinde bir yazı yazdı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler