Ana SayfaDedikoduMurat Boz-Aslı Enver ayrılığına ilk yorum Eser Yenenler'den

İlgili Postlar

Murat Boz-Aslı Enver ayrılığına ilk yorum Eser Yenenler’den

ESER Yenenler, önceki akşam tek kişilik gösterisi “TBT” ile BKM Mutfak Uniq sahnesindeydi. Gösteri sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan komedyen, yakın arkadaşı Murat Boz ile sevgilisi Aslı Enver’in ayrıldığını da bu sohbet sırasında öğrendi.

Eser'den Murat Boz-Aslı Enver ayrılığına ilk yorum

Murat Boz ve Aslı Enver ayrıldı!

Geçen yaz adı Murat Boz’la beraber bir çapkınlık haberine karışan, Boz’la Enver arasında yaşanan kısa süreli ayrılığın da sorumlusu gösterilen Yenenler, ikinci ayrılık haberini duyunca şöyle dedi: “Henüz Murat’la konuşmadık. Öyle bir şey varsa da barışsınlar.

İlk Ayrılığın Baş Mimarı Olarak Gösterilmişti

Geçtiğimiz yıl Murat Boz ile birlikte Nihal-Bahar Candan kardeşleri evinde ağırlayan Yenenler, Murat Boz-Aslı Enver ilişkisindeki ilk ayrılığının baş mimarı olarak gösterilmişti.

Eser Yenenler Kimdir?

Murat Boz kimdir?

Çok Eleştiri Aldı 

Sosyal medyadan birçok eleştiri alan Yenenler’e ikinci kez ayrıldıkları öne sürülen Boz ile Enver ayrılık sorulunca, “Ayrılmamış da olabilirler. Henüz Murat’la konuşmadık. Öyle bir şey varsa barışsınlar” dedi.

Aslı Enver kimdir?

İkiliden Ayrılık Açıklaması Gelmedi 

Murat Boz ile Aslı Enver’in 2,5 yıllık ilişkilerini noktaladıları öne sürülmüştü. İkinci ayrılan ikilinin birlikte yaşadıkları evleri de ayırdıkları iddia edilmişti. Konu hakkında ikiliden henüz bir açıklama gelmedi.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler