Ana SayfaDedikoduSöz'ün Yavuz'u Tolga Sarıtaş'a saldırı!

İlgili Postlar

Söz’ün Yavuz’u Tolga Sarıtaş’a saldırı!

Star TV’de yayınlanan ve pazartesi akşamlarının en iddialı yapımlarından bir tanesi olan Söz dizinde canlandırdığı komutan Yavuz karakteri ile yıldızı parlayan genç oyuncu Tolga Sarıtaş’a arkadaşlarıyla eğlenmek için gittiği mekanda bir kadın hayranı tacizde bulundu. Söz’ün Yavuz’u Tolga Sarıtaş’a saldırı. Olaylı geçen gecede neler yaşandı? Detaylar haberimizde.

Söz Dizisi Oyuncu Kadrosu

Star TV’de yayınlanan pazartesilerin merakla beklenen Söz dizisi tüm hızıyla devam ediyor. Söz dizisi, dizideki tüm oyuncuların şöhretini arttırdı ancak en çok öne çıkan isim dizinin başrolü, Yavuz Komutanı Tolga Sarıtaş. Ancak Söz dizisi ile gelen bu şöhret Tolga Sarıtaş’ın başına iş açtı.

Tolga Sarıtaş Öyle Bir Fotoğraf Paylaştı Ki…

Kadın hayranında Tolga Sarıtaş’a taciz

Tolga Sarıtaş, önceki gece pop müziği yeni ve genç seslerinden Ceren Akın’ı dinlemek için Dorocks XL’a gitti. Ancak iddialara göre, yan masada oturan bir kadın hayranı yüzünden eğlenmek için gittiği ve keyifli başlayan gecesi tatsız bitti.

Tolga Sarıtaş, Aybüke Pusat ile aşk mı yaşıyor? Yanıtı kendisi verdi…

Kadın hayranı her geçişinde ısrarla omzuna çarpmasına sinirlenen 26 yaşındaki oyuncu duruma tepki gösterdi ve sert tepkinin ardından ortam gerildi. Görevliler ünlü oyuncu Tolga Sarıtaş’ı kulise alarak olayın büyümesini engelledi.

Tolga Sarıtaş Kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler