Ana SayfaDedikoduMurat Dalkılıç, Hande Erçel’den neden vazgeçti?

İlgili Postlar

Murat Dalkılıç, Hande Erçel’den neden vazgeçti?

Merve Boluğur’dan boşandıktan sonra bir süredir Hande Erçel ile birlikte olan Murat Dalkılıç kulislerde konuşulan reklam aşkı dedikodularına karşı şaşırtan bir hamle yaptı. Herşey yolunda ilerlerken Murat Dalkılıç’ın hamlesi akıllarda soru işareti bıraktı. Peki Murat Dalkılıç, Hande Erçel’den neden vazgeçti?

Merve Boluğur kimdir?

Pop müzik sanatçısı Murat Dalkılıç, yönetmenliğini yapacağı ve başrolünde erkek karakter olarak Kadir Doğulu isminde karar kıldığı ‘Ustalar Alemi’ filminde kadın başrol oyuncusu olarak sevgilisi Hande Erçel’i oynatacağı konuşuluyordu. Murat Dalkılıç bu kararından vazgeçerek farklı bir kadın başrol oyuncusu oynatmaya karar verdi ve arayışlara başladı.

Hande Erçel Kimdir?

Kadir Doğulu kimdir?

Murat Dalkılıç, yönetmenliğini yapmaya hazırlandığı Ustalar Alemi filminin erkek başrolünde Kadir Doğulu’nun olacağı biliniyor. Kadın başrol için ise en büyük favori bir süredir aşk yaşadığı Hande Erçel’di. Murat Dalkılıç, beklenmedik bir şekilde sevgilisi Hande Erçel’i filminde oynatmaktan vazgeçti.

Murat Dalkılıç’tan Eski Eşe Gönderme!

Reklam Yapıyor Dedirtmem

Ustalar Alemi filminde Kadir Doğulu’nun partneri olarak oynayacağı konuşuan Hande Erçel’den vazgeçip farklı bir kadın başrol aramasının sebebini soranlara ise Dalkılıç, “Sevgilisi üzerinden reklam yapıyor diye düşünmelerini ve filmime ön yargılı olmalarını istemedim” yanıtını verdiği iddia edildi.

Hande Erçel Sonunda Murat Dalkılıç İle Alakalı Paylaşım Yaptı!

Murat ile Hande Coachella Vadisi’nde

İkili 1999’dan bu yana Amerika-California’daki Coachella Vadisi’nde yapılan ‘Coachella Müzik ve Sanat Festivali’ne gitti, renkli karelerini sosyal medyadan paylaşmayı da ihmal etmedi.

Murat Dalkılıç Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler