Ana SayfaDedikoduKerem Bursin'den Ayrılık İddialarına Yanıt Geldi!

İlgili Postlar

Kerem Bursin’den Ayrılık İddialarına Yanıt Geldi!

Dün herkes tarafından takdir edilen Kerem Bursin ve Serenay Sarıkaya için ayrıldıkları iddia edilmişti. Bu haber sonrası ikilinin sevenleri çok üzüldü. Fakat Kerem Bursin’den yanıt gecikmedi. Serenay Sarıkaya ve Kerem Bursin ayrıldı mı? Kerem Bursin ne cevap verdi? Detaylar haberimizde…

Kerem Bursin’den Ayrılık İddialarına Yanıt Geldi!

Uzun süredir beraberlik yaşayan ve artık evlenecek gözüyle bakılan genç çift Kerem Bursin ve Serenay Sarıkaya için dün ayrılık iddiası ortaya atıldı. Bu ayrıldık iddiası çok geçmeden her tarafa yayılınca ikilinin sevenleri oldukça üzüldü ve taraflardan bir açıklama beklemeye başladı.

Yapılan iddialar, Serenay Sarıkaya ve Kerem Bursin’in sosyal medyada birlikte oldukları fotoğrafların silinmesi yönündeydi. Konuyla alakalı jet gibi açıklama yakışıklı oyuncu Kerem Bursin’den geldi. Sosyal medyada bir sayfanın ayrılık haberinin altına yorum yapan Kerem Bursin, herkesin içini rahatlattı. Kerem Bursin, “Genelde yapmam ama neden saçma haber paylaşıyorsunuz. Come on! Biraz kendinize saygınız olsun.” şeklinde açıklama yaptı.

Kerem Bursin’den Ayrılık İddialarına Yanıt Geldi!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler