Ana SayfaDedikoduDeniz Akkaya'dan Hülya Avşar'a Olay Sözler: "Cahil Geldi, Cahil Gidecek."

İlgili Postlar

Deniz Akkaya’dan Hülya Avşar’a Olay Sözler: “Cahil Geldi, Cahil Gidecek.”

Hülya Avşar’ın zaman zaman yaptığı olay açıklamaları magazin dünyasında tepki almaya devam ediyor. Son olarak “Erkek çalışsın, kadın evde çocuk büyütsün” sözlerini söyleyen Hülya Avşar’a, Deniz Akkaya’dan olay yaratacak tepki geldi. Detaylar haberimizde…

Deniz Akkaya’dan Hülya Avşar’a Olay Sözler: “Cahil Geldi, Cahil Gidecek.”

Deniz Akkaya Kimdir?

Hatırlanacağı üzere Bir Hülya Avşar Sohbeti programında Mehmet Aslantuğ’u ağırlayan Hülya Avşar, söylediği sözlerle gündem olmuştu. Avşar’ın programda kadınlarla ilgili yorumları sosyal medyada eleştiri topladı. Hülya Avşar “Ben şeyciyim. Erkek çalışsın, kadın evde çocuklarını kendi büyütsün, yemeğini yapsın, kocasını karşılasın” dedi.

Hülya Avşar’ın bu sözleri büyük tepki alırken, Deniz Akkaya’da bu olaya sessiz kalmadı. Bir galaya katılan Akkaya, bir film projesinde yer alacağını ve başrolde çok yakışıklı bir jönün olduğunu söyledi. Bu konuşmanın üzerine muhabirlerin ” Hülya Avşar’ın açıklamasına benzer bir açıklama yaptınız” sözlerine ünlü model, “O genelde bel altı konulara girer. Ben oyunculukla ilgili konuşuyorum” diyerek cevap verdi.

Deniz Akkaya, Hülya Avşar’ın, “Erkek çalışsın, kadın evde çocuklarını büyütsün” sözlerine, “Cahil geldi, cahil gidecek. Bu kadınla ilgili ne olur bana soru sormayın. Ben geriliyorum dinlerken… Kız çocuklarını yanlış etkiliyor” açıklamasında bulunmuştu.

Hülya Avşar Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler