Ana SayfaDedikoduAcun'un Meşhur Ettiği Serkay Tütüncü Hangi Dizide Rol Alıyor?

İlgili Postlar

Acun’un Meşhur Ettiği Serkay Tütüncü Hangi Dizide Rol Alıyor?

Daha önce tanıdığı ve sevdiği birçok ismi televizyon dünyasında kazandıran Acun Ilıcalı, 2016 yılında yaptığı Survivor yarışmasında parlattığı Serkay Tütüncü’yü de o isimlerden biri yaptı. Peki yıldızı parlayan Serkay Tütüncü, hangi dizide rol alıyor? Detayları haberimizde…

Acun’un Meşhur Ettiği Serkay Tütüncü Hangi Dizide Rol Alıyor?

Serkay Tütüncü Kimdir?

2016 yılında katıldığı Survivor yarışmasında olan başarısı, duruşu ve azmi ile adından sık sık söz ettiren, yarışmanın sonuna kadar gitmeyi başaran Serkay Tütüncü herkesin beğenisini kazanmıştı. Acun Ilıcalı, birçok isme yaptığı gibi Serkay Tütüncü’yü de bırakmayıp onu televizyon dünyasına kazandırdı.

Yakışıklılığı ile genç kızların beğenisini kazanan Serkay Tütüncü, yeni başlamış olan “İnsanlık Suçu” dizisi ile sevenlerinin karşısına çıktı. İnsanlık Suçu dizisinde Gökhan karakterini canlandıran Serkay Tütüncü oyunculuk performansıyla adından çok söz ettireceğe benziyor.

“Gökhan Karakterine Beni Uygun Görmüşler”

İnsanlık Suçu Dizisi Oyuncu Kadrosu

Serkay Tütüncü, diziye dahil olma sürecini şu sözlerle ifade etti, “Projeden menajerim sayesinde haberim oldu. Deneme çekimlerine çalıştım ve görüşmeye gittim. Orada yönetmenimiz Barış Yöş ile Gökhan rolü üzerine sohbet ettik. Deneme çekiminden sonra yaklaşık 10-15 gün heyecanlı bir bekleme süreci oldu. Gökhan karakterine beni uygun görmüşler. Çok güzel bir süreçti benim için”

Tütüncü dizideki karakteri hakkında ise şöyle konuştu: “Gökhan, kendi iç dünyasında hissettiği eksikliklerle mutsuz olan biri. Manevi duygulardan, sevgiden uzak büyüyen bir çocuk. Konu, hayatındaki lüksü kaybetmek olduğunda ise hırslı ve tehlikeli yönleri daha çok ortaya çıkıyor. Çoğu zaman kontrolsüz, düz biri. Bu yüzden ikili ilişkilerinde genelde başarısız.”

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler