Ana SayfaKimdirSerkay Tütüncü Kimdir?

İlgili Postlar

Serkay Tütüncü Kimdir?

Serkay Tütüncü Kimdir? Survivior ile hayatımıza giren ve oyuncu olarak kariyerine devam eden Serkay Tütüncü kaç yaşında? Serkay Tütüncü aslen nereli? Serkay Tütüncü hangi burç? Serkay Tütüncü biyografisi ve hakkında bilmeniz gerekenler haberimizde.

Serkay Tütüncü Kimdir?

Survivor yarışmasında gösterdiği başarıdan sonra herkesin aklında kalan yakışıklılığı ile tüm genç kızların dikkatini üzerine çeken Serkay Tütüncü kimdir? Hangi dizide rol alacak? Serkay Tütüncü hakkında bilinmeyenler haberimizde.

Serkay Tütüncü’nün Hayatı

Serkay Tütüncü, 7 Şubat 1991 yılında İzmir’de doğmuştur ve kova burcudur. Tütüncü’nün boyu 1.88 kilosu ise 68 kg’dır.  Serkay Tütüncü eğitimini Ege Üniversitesi’nde tamamladı. Daha sonra ise, İzmirspor, Balçovaspor, İzmir Emniyet ve Alaçatıspor Kulübünde amatör olarak futbol oynadı.

Serkay Tütüncü karşımıza Survivor 2016 yarışmasıyla çıktı. Yarışmada olan yakışıklılığı, kendine öz tavrı ve en önemlisi başarısı ile birçok ismin önüne geçmeyi başarmıştır. Yarışma boyunca her dalda başarısını kanıtlayan Serkay Tütüncü saygısını da kimseye karşı bozmamıştır.

Serkay Tütüncü, Survivor’dan sonra yarışmada adını ağzından düşürmediği sevgilisiyle ayrılık haberi magazin gündemine gelmiştir. Uzun zaman bu haberle konuşulan Serkay Tütüncü, sevenlerinin karşısına yakında yayınlanacak olan “İnsanlık Suçu” dizisiyle çıkacak. Thedore Dreise’nin “An American Trgedy” ve George Stevens’ın “A Place In The Sun” adlı romanından uyarlanacak olan İnsanlık Suçu dizisinin cast ve senaryo çalışmaları sürüyor.

Serkay Tütüncü İnsanlık Suçu dizisinde Gökhan Özdemir karakterini canlandırdı.

İnsanlık Suçu Dizisi Oyuncuları

Serkay Tütüncü dizileri

  • Bay Yanlış
  • Afili Aşk
  • İnsanlık Suçu

 

 

 

 

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler