Ana SayfaKimdirBurak Sevinç Kimdir?

İlgili Postlar

Burak Sevinç Kimdir?

Söz dizisiyle ününe ün katan oyuncu ve aynı zaman da müzisyen olan Burak Sevinç kimdir? Hayatı hakkında merak edilenler besteleri, şarkıları nelerdir? Detaylar Burak Sevinç kimdir haberimizde…


Bugün Doğan Ünlüler

Burak Sevinç nerede doğmuştur? Burak Sevinç aslen nereli?

Ünlü oyuncu Burak Sevinç İstanbul da doğmuştur. Burak Sevinç aslen İstanbulludur.

Burak Sevinç şuan kaç yaşında? Burak Sevinç hangi burç?

Burak Sevinç şuan 33 yaşında olan oyuncu koç burcudur.

Burak Sevinç kimdir?

Burak Sevinç, 1985 yılında İstanbul’da doğan oyuncu şuan 32 yaşında. 2005 yılında Eğitimini Yıldız Teknik ve Tasarım Üniversitesi’nde Müzik ve Sahne Sanatları bölümünü tamamlayan Burak Sevinç, kanun, ud, keman ve gitar çalıyor. Burak Sevinç’in 2012 yılında rol aldığı Babam İçin dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşamıştır. Aslen müzisyen olan sanatçı konservatuvarda müzik okumuştur. Babası udidir. 16 seneyi aşkın süredir kanun çalan müzisyen ve oyuncu Burak Sevinç’in o dönemler kız arkadaşı oyuncu olduğu için oyunculukla tanışıyor. Şuan evli olan Burak Sevinç’in eşi Şirin Kılavuz’dur.Boyu 1.88, kilosu 80ve göz rengi kahverengi olan yakışıklı oyuncu Dizilerde ve filmlerde aranan isimlerden birisidir.  İyi seviyede yüzücü olan genç oyuncu aynı zamanda basketbol, voleybol ve hentbola da ilgi duyuyor.

Burak Sevinç dizileri

  • 2011 – 2012 Babam İçin
  • 2013 Yalan Dünya
  • 2013 Merhaba Hayat
  • 2013 Ben Onu Çok Sevdim
  • 2013 Evli ve Öfkeli
  • 2013 – 2014 Kurtlar Vadisi Pusu
  • 2015- Evli ve Öfkeli
  • 2017- Söz

Söz dizisinde Burak Sevinç

Söz Dizisi Oyuncuları arasında Fethi Kulaksız karakteriyle, Burak Sevinç’in dizideki Görevi Hafif Silah Uzmanı’dır. Rütbesi Üstçavuştur. Avcı lakaplı Fethi’nin kültürlü, çok okuyan, bu dünyanın içinde ayrıksı duran bir adamdır. Milli şampiyon okçudur. Timin keskin nişancısıdır.

Burak Sevinç’i Rolü uğruna anlatırken hırslı bir yanının olduğunun da bilinmesi lazım. Kurtlar Vadisi dizisi için Wingchug isimli dövüş sporunu öğrendi ve 1 yılda 16 kilo verdi.

Burak Sevinç’in müzisyenliğine dair

Oyuncu ve müzisyen Burak Sevinç Enbe Orkestrası’nda da profesyonel müzik hayatına devam eden genç sanatçıdır.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler