Ana SayfaKimdirRaşit Bağzıbağlı Kimdir?

İlgili Postlar

Raşit Bağzıbağlı Kimdir?

Son dönemde TV 8 ekranlarında başlayan En Şık Benim programında karşımıza çıkan modacı Raşit Bağzıbağlı kimdir? Raşit Bağzıbağlı kaç yaşında? Raşit Bağzıbağlı aslen nereli? Raşit Bağzıbağlı hangi burç? Raşit Bağzıbağlı biyografisi yani Raşit Bağzıbağlı ile ilgili bilmeniz gerekenler haberimizde…

Raşit Bağzıbağlı kaç yaşında? Raşit Bağzıbağlı aslen nereli? Raşit Bağzıbağlı hangi burç?

19 Nisan 1985 yılı Londra doğumludur. Aslen Kıbrıslı olan Raşit Bağzıbağlı şu an 35 yaşındadır ve koç burcudur.

Bugün Doğan Ünlüler

Raşit Bağzıbağlı kimdir?

Ünlü modacı Raşit Bağzıbağlı, 1985 yılında Londra’da dünyaya geldi. 1957 yılında Kıbrıs’ta moda hayatına başlayan ‘Bağzıbağlı kumaş mağazaları’nın üçüncü kuşak temsilcilerindendir. Moda sevdası küçük yaşlardan başladı.Moda üzerine eğitim alan modacı, küçük yaşta tasarımcı olmayı aklına koymuş ve okul yıllarında yaratıcı fikirleriyle kıyafetler tasarlarıştır.

İlk koleksiyonunu 21 yaşında hazırlayan Bağzıbağlı, 2007 yılında Couture tasarımcısı olarak kariyerine başladı. Genç modacı başarılı tasarımları sayesinde bir çok ödüle layık görüldü. Bunlarda ilki Türkiye’de 2010 yılında yılın en iyi genç tasarımcısı ödülüdür.

New York’ta düzenlenen ‘Face of Fashion’ yarışmasında, ‘Yılın En İyi Genç Tasarımcısı’ ödülünü aldı. Başarılı modacı gelen teklif üzerine KKTC Polisi’nin üniformalarının yanı sıra tüm logo ve amblemleri de kendisi tasarladı. Miss Turkey 2014 ve 2015 Minalistlerinin kostümlerini hazırlayan modacıya 2014’de Fashion TV Ödülleri’nde ‘Yılın Moda Tasarımcısı’  ödülü layık görüldü.

2015 yılından itibaren İstanbul moda haftasında koleksiyonlarını sergilemeye devam eden modacı, Türkiye’den Tuba Büyüküstün, Tülin Şahin, Demet Kutluay, Bergüzar Korel gibi ünlülerle çalışıyor. Modacının ünü ülke sınırlarını kolaylıkla aşarak dünya starlarıyla çalışmaya başladı. Bu dünya starları Paris Hilton, Yolanthe Cabau, Petra Nemcova ve Victoria Secret modeli Doutzen Kroes. Raşit Bağzıbağlı’nın dünyaca ünlü isimlerle iş birlikleri devam ediyor.

Raşit Bağzıbağlı, ilk hazır giyim koleksiyonu olan ‘rashid’ markasını 2014 yazında tasarımlarını takip eden moda severlerin beğenisine sundu. ”rashid” hazır giyim markası ile başarılarını sürdürmek isteyen modacının, dünya ülkeleriyle moda sayesinde bir köprü oluşturmak ve ülkesini temsil etmeye devam etmek gelecekteki hedefleri arasında yer alıyor.

2016 yılında Fox TV’de yayınlanan gardırop savaşları isimli moda programında jüri koltuğuna oturdu. 2 sezon süren programda, 220 bölüm boyunca izleyicilere moda ve şık giyim hakkında tüyolar verdi.

Pazartesi gününden itibaren TV8 ekranlarında yayınlanacak olan yeni moda yarışması “En Şık Benim” programında ekranlarda olacak.

 

 

 

 

 

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler