Ana SayfaDedikoduMurat Dalkılıç'tan Eski Eşe Gönderme! Hande Erçel İle El Ele Görüntülendi!

İlgili Postlar

Murat Dalkılıç’tan Eski Eşe Gönderme! Hande Erçel İle El Ele Görüntülendi!

Murat Dalkılıç Sevgilisi Hande Erçel İle El Ele Görüntülendi!

İlişki iddiaları ile sık sık gündeme gelen Murat Dalkılıç ve Hande Erçel birlikte ilk kez poz verdi. Sık sık gündeme gelen fakat bir türlü ikisini bir arada göremediğimiz çift nihayet el ele görüntülendi. Konuşmak istemeyen Murat Dalkılıç, “arkadaşlar trafik sıkışıyor, iyi akşamlar” şeklinde geçiştirdi.

Murat Dalkılıç Kimdir?

İlk Kez El Ele Görüntülendiler

İlişki iddiaları ortaya atıldıktan beri görüntü vermeyen bu konu hakkında konuşmayan Murat Dalkılıç ve Hande Erçel’den nihayet bir adım geldi. Yaklaşık iki aydır birlikte olan ve yan yana görüntü vermemeye özen gösteren Murat Dalkılıç ile Hande Erçel, geçtiğimiz akşam Nişantaşı’ndaydı.

Baş başa yemek yiyen ikili, romantik akşamın finalinde her zamankinin aksine mekândan el ele ayrıldı. Dalkılıç, muhabirlerin sorularını, “Arkadaşlar, trafik sıkışıyor, iyi akşamlar’’ diyerek geçiştirdi.

Hande Erçel Kimdir?

Murat Dalkılıç Bu Hareketiyle Eski Eşi Merve Boluğur’a Gönderme Mi Yaptı?

Hande Erçel ile birlikte olduğundan beri bu konu hakkında çok konuşmayan ve görüntü vermemek için elinden geleni yapan Murat Dalkılıç, bu kararından bir anda vazgeçti. Hatırlanacağı üzere Merve Boluğur geçtiğimi günlerde ”Birini seversem de aslanlar gibi elinden tutar ortaya çıkarım” cümlesini kurmuştu.

Murat Dalkılıç, Merve Boluğur’un bu sözlerinde sonra sevgilisi Hande Erçel ile el ele kameralar karşısında çıktı. Sosyal medyada Murat Dalkılıç’ın bu hareketi eski eşi Merve Boluğur’a gönderme olarak yorumlandı.

Merve Boluğur Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler