Ana SayfaDedikoduArda Turan Karısına Ayağını Yıkattı, Sosyal Medya Yıkıldı

İlgili Postlar

Arda Turan Karısına Ayağını Yıkattı, Sosyal Medya Yıkıldı

Arda Turan Karısına Ayağını Yıkattı, Sosyal Medya Yıkıldı

Milli futbolcu Arda Turan, magazin gündeminde sık sık konuşulmaya devam ediyor. Yaptıkları bazen yanlış anlaşılan, bazen fevrilik ile yanlış yapan Arda Turan yine çok konuşulacak bir paylaşıma imza attı. Hatırı sayılı bir takipçisi olan yakışıklı futbolcunun paylaştığı fotoğraf sosyal medyayı ikiye böldü.

Arda Turan Karısına Ayağını Mı Yıkattı?

Arda Turan Kimdir?

Arda Turan, geçtiğimiz günlerde Aslıhan Doğan ile evlenmişti. Sade bir nikah töreni ile evlenen çift, çok konuşulmuştu. Evlendikten sonra birlikte görüntülenen Arda Turan ve Aslıhan Doğan’a muhabirler nikah törenleri ile alakalı bir soru sorduğunda Aslıhan Doğan bu konu hakkında konuşmayacağına dair bir hareket yapmıştı. Bunun üzerine muhabirin “Konuşma yasağınız mı var?” sorusuna Arda Turan fazla tepki göstermiş ve bu olay günlerce konuşulmuştu.

Her yaptığı olay olan yakışıklı futbolcudan bugün bir fotoğraf geldi. Sosyal medya hesabından eşi Aslıhan Doğan Turan’a ayaklarını yıkattığı fotoğrafı “Yeni fizyoterapistim” diyerek paylaştı. Arda Turan’ın bu paylaşımı sosyal medyada tepki topladı.

Tepkilerden Sonra Arda Turan’dan Açıklama Geldi

Eşine ayaklarını yıkattığı iddia edilen ünlü futbolcu eleştirilerin hedefi oldu. Tepkiler karşısında sessizliğini bozan Arda Turan, yanlış anlaşıldığını belirtip, sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı:  ‘Dizimdeki buza yardımcı olduğu için; Eşime yeni fizyoterapistim diyorum… Ayağım da buzlu kovada! Şaka, komiklik, eğlence hani… Baktığımızı ne zaman göremez olduk. Ne ayak yıkatması… Allah akıl fikir versin. Hatırlatma: Geçmiş olsun denir.’ açıklamasını yaptı.

Arda Turan Karısına Ayağını Yıkattı, Sosyal Medya Yıkıldı

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler