Ana SayfaDedikoduHep inkar etmişlerdi. Sıla ve Okan Can Yantır aşkı belgelendi!

İlgili Postlar

Hep inkar etmişlerdi. Sıla ve Okan Can Yantır aşkı belgelendi!

Ahmet Kural’dan ayrıldıktan sonra adı Okan Can Yantır ile anılan Sıla, iddiaları hep reddetmişti. Sıla, aşk yaşadığını kabul etmediği Ahmet Can Yantır ile yemek yediği bir mekandan çıkarken görüntülendi. Sıla ve Okan Can Yantır aşkı sonunda belgelenmiş oldu. İşte detaylar…

İşte sürpriz aşk iddiası! Sıla’nın yeni sevgilisi…

Sıla ve Okan Can Yantır birlikteydi

Sıla ve Ahmet Kural aşkının bitmesine neden olarak gösterilen ‘Sıla – Ahmet Can Yantır aşkı’, gerçek mi çıktı? Okan Can Yantır ile çıkan aşk dedikodularının ardından sürekli yalanlama halinde olan Sıla, şimdi ne diyecek?

Sıla kimdir?

Akşam yemeği yediler

Sıla ve Okan Can Yantır, Asmalımescit’te bir araya geldi. Akşam yemeği yiyen ikili, mekanın çıkışın da basın mensuplarının beklediğini öğrenince mekandan ayrı ayrı çıkmaya karar verdi.

Okan Can Yantır kimdir?

Şoke oldu

Mekandan ilk çıkan Okan Can Yantır oldu. Araca binen Yantır’dan birkaç dakika sonra Sıla mekandan çıktı. Bir anda flaşların patlaması ile kısa süreli şaşkınlık yaşayan Sıla, hemen toparlanıp sadece ‘İyi akşamlar’ dedi ve koşar adım ilerleyerek Okan Can Yantır’ın içinde olduğu araca bindi.

Bir siteye gittiler

Mekandan hızla uzaklaşan Sıla ve Okan Can Yantır’ın içinde bulunduğu araç, Kalamış’ta bulunan bir siteye girdi.

Ahmet Kural’dan ayrıldıktan sonra adı sık sık Okan Can Yantır ile birlikte anılan ünlü şarkıcı Sıla, sürekli yalanladığı aşk iddialarının arından bu olaya nasıl bir açıklama yapacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler