Ana SayfaDedikodu‘Damadına aşık olan kayınpeder’ vakasında flaş gelişme!

İlgili Postlar

‘Damadına aşık olan kayınpeder’ vakasında flaş gelişme!

Tüm Türkiye son günlerde ‘Damadına aşık olan kayınpeder’ vakasını konuşuyor. Gündemde geniş yankı uyandıran olayda, flaş gelişme yaşandı. Olayın baş karakteri kayınpeder, konu hakkında açıklama yaptı. Detaylar haberimizde…

Böyle sevda görülmedi! Kayınpeder damadına aşık oldu…

‘Damadına aşık olan kayınpeder’ olarak kamuoyunda çok ses getiren olay hakkında yeni bir gelişme yaşandı. Damadına aşık olan kayınpeder, olay hakkında açıklama yaptı.

Kayınpederden damada aşk ilanı

2012 yılında evlenen E.K ile M.K çifti, büyük bir çıkmaza girdi. Kayınpeder, damadına ilgi duymaya, sonrasında hisleri aşka dönüşmeye başlayınca sorunlar çıkmaya başladı. Kayınpederin damada tutkulu aşkı, evliliği büyük bir kaosa döndürdü. Evlilikte yaşanan sorunlardan sonra ayrılık oldu. Boşanma davası açılmadan önce, kayınpeder, damadına duygularını açtı. Kayınpeder, damadına aşık olduğunu açıkça itiraf etti.

Karşılıksız aşk…

Kayınpeder, aşkına karşılık bulamadı. Damadını ikna edebilmek için torununu kullanmaya başladı. Damat, yatakta yarı çıplak çekildiği fotoğraflarını sosyal medya üzerinden kendisine gönderen kayınpederi hakkında suç duyurusunda bulundu. Damadın avukatı, durumu şu sözlerle özetledi: Müvekkilimin ve eşinin bir kız çocuğu var. Şüpheli kayınpederin cinsel eğilimi vardır. Damadına karşı hem cinsel hem de duygusal eğilimi bulunmaktadır. Sürekli cinsel anlamda taciz etmiştir. Eşi bu durumu bilmesine rağmen babasının yanında yer almıştır.

Eşim destek olmadı

Kayınpederinin aşk eğiliminden rahatsız olan damat, “Kayınpederim farklı telefonlardan sürekli kızını arayıp ‘Kocan seni başka erkeklerle aldatıyor’ diyerek eşcinsel olduğumu söylüyordu. İş yerimde de aynı söylentiyi yayarak rezil ettiler. Bu mesajları karakola giderek bildirmesini istedim fakat bildirmedi. Eşim bütün mesajları sildi.” dedi.

Kayınpederin, damada attığı aşk mesajları şu şekilde: 

“Sevdim be tosunum”

“Bilmiyorum sana kavuşur muyum sevda”

“Doğum günün kutlu olsun sen sevmesen de ben seviyorum seni”

Bana iftira atıyor

“Dava sürecinde ben aklandım. Ancak damadım kendi eşcinselliğini bana iftira atarak saklamaya çalışıyor.” diyen kayınpeder Y. I., konu hakkında açıklama yaptı. Kayınpeder, damadı için “Fazla yorum yapmak istemiyorum. Ben üç üniversite bitirmiş birisiyim. Ancak şu kadarını söylüyorum; damadım kendi eşcinselliğini bana iftira atarak saklamaya çalışıyor.” diye konuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler