Ana SayfaDedikoduBöyle sevda görülmedi! Kayınpeder damadına aşık oldu…

İlgili Postlar

Böyle sevda görülmedi! Kayınpeder damadına aşık oldu…

2012 yılında evlenen adamın başı kayınpederi ile dertte! Böyle sevda görülmedi! Kayınpeder damadına aşık oldu…

Sevdim Seni Tosunum!

E.K ile M.K, 2012 yılında evlendiler. Fakat bir süre sonra aralarındında geçimsizlik oluşmaya başladı. Kayınpederi damadına karşı duygusal ilgi duymaya başladı. Sonra bu ilgi aşka dönüştü. Kayınpederin bu yaklaşımından sonra karı-kocanın evliliği sarsılmaya başladı. Evde çok sık tartışma olmaya başladı. Damadın eşi çocuklarını alarak babasının evine gitti. Bir süre ayrı yaşadıktan sonra boşanma kararı aldılar. Boşanma sırasında dava açılmadan önce kayınpeder, damadına ilgi duyduğunu, onu sevdiğini açıkça söyledi.

Öğrenciler Artık Ders İçin Hocaları İle Cinsel İlişkiye Girecek!

İntikam Almak İçin Torununu Kullandı!

Aşkına karşılık bulamayan kayınpeder, damadını kızdırmak için torununu kullandı. Yatakta yarı çıplak çektiği fotoğrafları sosyal medyadan damadına attı. Bunun üzerine damat suç duyurusunda bulundu. Avukat bu durumu şöyle özetliyor, “Müvekkilimin ve eşinin bir kız çocuğu var. Şüpheli kayınpederin cinsel eğilimi vardır. Damadına karşı hem cinsel hem de duygusal eğilimi bulunmaktadır. Sürekli cinsel anlamda taciz etmiştir. Eşi bu durumu bilmesine rağmen babasının yanında yer almıştır.”

Dilekçenin ilerleyen kısımlarında intikam için torununu nasıl oyununa alet ettiğini anlatmaktadır.

damat

Rus Öğretmenden Skandal! Öğrencilerine Deri Kıyafetler Giydirip…

 Babasının Mesajlarını Sildi!

Damat, “Kayınpederim farklı telefonlardan sürekli kızını arayıp ‘Kocan seni başka erkeklerle aldatıyor’ diyerek eşcinsel olduğumu söylüyordu. İş yerimde de aynı söylentiyi yayarak rezil ettiler. Bu mesajları karakola giderek bildirmesini istedim fakat bildirmedi. Eşim bütün mesajları sildi.”

Aşk Mesajları

“Sevdim be tosunum”

“Bilmiyorum sana kavuşur muyum sevda”

“Doğum günün kutlu olsun sen sevmesen de ben seviyorum seni”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler