Ana SayfaYaşamÖğrenciler Artık Ders İçin Hocaları İle Cinsel İlişkiye Girecek!

İlgili Postlar

Öğrenciler Artık Ders İçin Hocaları İle Cinsel İlişkiye Girecek!

Artık insanlar özel derslere para vermeyecek! Özel ders alan kişiler hocalarına para vermek yerine hocaları ile cinsel ilişkiye girecek!

Hollanda’da, öğretmen ve öğrencilerin karşılıklı rızaları artık öğrenciler özel ders aldığı hocalara para vermeyecek, para yerine öğretmenleriyle dersin ücretinin karşılığı kadar cinsel ilişkiye girecek. 18 yaşından büyük öğrenciler artık bu yeni yasa ile birlikte, özel ders karşılığında para ödemek yerine karşı tarafa cinsel ilişkide bulunmayı teklif edebilecek ve eğer karşı taraf teklifi kabul ederse para yerine birlikte o paranın değeri kadar cinsel ilişkiye girecekler.

Öğrenciler Artık Ders İçin Hocaları İle Cinsel İlişkiye Girecek!

Hollanda’da özel ders ücretini cinsel ilişkiye girerek ödemeyi onaylayan yeni yasa konuşuluyor. Eğer yeni yasa kabul edilirse 18 yaşından büyük olan öğrenciler artık ders aldıktan sonra dersin ücretini öğretmenleri ile cinsel ilişkiye girerek ödeyecekler. Hollanda hükümetinin attığı bu yeni adım, dünyadaki diğer ülkeler tarafından konuşuluyor.

PARA TEKLİF ETMEK YASAK!

Hollanda’nın Ulaştırma Bakanı Melanie Schultz van Haegen ile Adalet bakanı Ard van der Steur, cinsel ilişki karşılığı özel ders konusunun yakın bir zaman içinde meclise taşınacağını ve bunun yasal hale getirileceğini söyledi. Bakanlar, para ile cinsel ilişkinin fuhuş olarak kabul edildiğini ama her iki tarafın da karşılıklı rızası olduğu zaman hizmetleri bir şekilde takas etmelerinin yasalara aykırı olmadığını söyledi.

Öğrenciler Artık Ders İçin Hocaları İle Cinsel İlişkiye Girecek!

İLİŞKİ KARŞILIĞI DERS ALINABİLECEK

Konu, ilk olarak Hollanda’da sürüş eğitimi karşılığında öğrencileri ile cinsel ilişkiye giren bir öğretmene soruşturma açılması ile gündeme gelmişti. Bu olay fuhuş olarak nitelendirilmişti ama hem öğretmenin, hem de öğretmenin cinsel ilişkiye girdiği öğrencinin karşılıklı rızası olunca her iki kişiye de herhangi bir ceza uygulanmamıştı.

[affiliate_news id=”27989″]

 

PROTESTO EDENLER DE VAR

Bazı insanlar Hollanda’nın bu yeni yasasını kabul görüp çok iyi bir karar olduğunu söyleseler de bazı insanlar da cinsel ilişkiye ödeme yapılmasının yasa dışı fuhuşu arttıracağını ve öğrencilerde eskort ruhsatı bulunmamasının ülkede vergi kaybının oluşabileceğini söyledi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler