Ana SayfaÜnlülerÖz yeğeniyle birlikte olan Murat Başoğlu'nun beraat gerekçesi ortaya çıktı. Gerekçe şoke...

İlgili Postlar

Öz yeğeniyle birlikte olan Murat Başoğlu’nun beraat gerekçesi ortaya çıktı. Gerekçe şoke etti!

Murat Başoğlu’nun öz yeğeni Burcu Başoğlu ile uygunsuz şekilde ilişkiye girmesi tüm Türkiye’de şok etkisi yaratırken, haklarında açılan davadan beraat etmiş olmaları daha büyük şaşkınlık yaratmıştı. Davanın gerekçeli kararına göre Murat Başoğlu ve Burcu Başoğlu’nun beraat etmesinin nedeni açıklandı. Sonuç, hiç beklenmiyordu. Konunun tüm detayları haberimizde…

Öz yeğeniyle ilişki yaşayan Murat Başoğlu davasında son dakika kararı!

Murat Başoğlu ve Burcu Başoğlu neden beraat etti?

Ünlü sunucu Murat Başoğlu, geçtiğimiz yaz aylarında Bodrum’da denizin ortasında demirlediği teknede öz yeğeni Burcu Başoğlu ile ilişkiye girmişti. Bu olayla herkes şoke olmuştu. Olayın ortaya çıkmasının ardından olay yargıya taşınmıştı. Murat Başoğlu ve Burcu Başoğlu hakkında Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma ile ‘Hayasızca Hareketler’ suçundan yargılanmaya başlamışlardı. Murat Başoğlu, ilk başta iddiaları reddetse de yapılan incelemeler neticesinde Murat Başoğlu ve öz yeğeni Burcu Başoğlu’nun ilişkiye girdikleri kanıtlanmıştı. Ancak, Bodrum 4. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen davada, Murat Başoğlu ve Burcu Başoğlu 9 Mart tarihinde beraat etmişlerdi.

Murat Başoğlu kimdir

Aleniyet şartı oluşmaması kurtardı

Davada bilirkişi ve keşif raporuna göre olayın gerçekleştiği bölgeye en yakın olan yerleşim yerinden o bölgenin çıplak gözle görülmesi imkansız. Mahkemeye göre; iddianamedeki suçun oluşması için gerekli olan ‘aleniyet’ şartı oluşmadığı için beraat kararı verildi. Olayın gerçekleştiği bölgenin en yakın yerleşim yerine 1380 metre uzaklıkta olması, fotoğrafın çekildiği yerin ise olayın gerçekleştiği tekneye 600 metre uzaklıkta olması, Murat Başoğlu ve Burcu Başoğlu’nun beraat etmesini sağladı.

Murat Başoğlu, geçtiğimiz haftalarda yurt dışına çıkma talebi ile mahkemeye başvurmuştu. Mahkeme sürecinde konulan yurt dışı yasağını kaldırtmak isteyen Başoğlu, evini kendisini hiç tanımayan yabancı uyruklu birine satıp ülkeyi terk etmek istenmişti. Ancak, talebi reddedilmişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler