Ana SayfaÜnlülerMetin Hara'dan Adriana Limaya aşk dolu sözler

İlgili Postlar

Metin Hara’dan Adriana Limaya aşk dolu sözler

Geçtiğimiz yaz, aşklarıyla dikkat çeken Metin Hara ve Adriana Lima çifti aşklarına hızla devam ediyorlar. Çok konuşulan ünlü çift her fırsatta mutluluk pozları vermekten kaçınmıyor.Metin Hara sosyal medya hesabından son yaptığı paylaşımla epeyce konuşulacağa benziyor.Her yaptıkları olay olan ünlü çift, gündemde olmaya devam ediyor. İşte detaylar

Adriana Lima’dan bomba paylaşım

Metin HARA Kimdir?

Metin Hara’dan Aşk İtirafı

Metin Hara  İstanbul’da iş temposu nedeniyle sevgilisinden uzak kalsada,Victoria’s Secret meleği Adriana Lima’yı ateşten bir kadın’a benzeten Türk yazarımız Brezilyalı modeli ateşten bir kadın figürüne benzeten Türk yazar, resmin altına “Sen elimi tutarken su akacak yolunu bulacak. Ruhlarımız buluştuğunda her kalp atışı bunu bilecektir. Seni özledim, kutsalım’ diyerek aşkını birkez daha haykırmış oldu.Tüm çıkan dedikodulara inat aşk dolu sözlerle reklam aşkları diyenlere en güzel cevabı sosyal medyadan paylaştığı resimlerle göstermeye devam ediyor.

 

Metin Hara’dan Adriana Lima itirafı: yediği anda kulaklarından ateş çıktı!

Yazar Metin Hara

Ünlü yazar Metin Hara, yazdığı kitaplardan çok aşkıyla gündeme geldi.Kitap yazma konusunda ise ara verdi.Hara konu ile ilgili, “Sürekli olarak, aynı anda üç kitap birden yazıyorum.Bir Aşkın İstilası serisinin üçüncüsü var. Bir çocuk kitabı ve roman var. Benim ara vermem bilgi kirliliğine karşı bir sessizlikle ifade etmek içindi. Tamamen sessiz, tamamen dingin” diyerek durumunu anlatmış oldu.Ünlü yazarın yeni kitap çalışamalarını merakla bekliyoruz.

Adriana Lima kimdir?

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler