Ana SayfaÜnlülerSeren Serengil ve Yaşar İpek trafik kurallarını hiçe saydı, bir de o...

İlgili Postlar

Seren Serengil ve Yaşar İpek trafik kurallarını hiçe saydı, bir de o anları paylaştı!

Seren Serengil ve Yaşar İpek’ten olay yaratacak video paylaşımı! Trafikte seyrederken video çekimi yapan Yaşar İpek ve Seren Serengil, herkesi hayrete düşürdü. Bir yandan araç kullanan, bir yandan da video çekimi yapan Yaşar İpek’in trafik kurallarını hiçe sayması şaşkınlık yarattı. İşte detaylar…

Seren Serengil “Yaşar evlenmekten her an vazgeçebilir”

Seren Serengil ve Yaşar İpek trafik kurallarını hiçe saydı

Son zamanlarda her yaptıkları ile olay yaratan Seren Serengil ve Yaşar İpek’ten şaşkınlık yaratan video paylaşımı. Seren Serengil ve Yaşar İpek, trafikte seyir halindeyken video paylaşımı yaptı. Yaşar İpek’in kullandığı araçta, ne Yaşar İpek’in, ne de Seren Serengil’in emniyet kemeri takmadığı göze çarparken, aracı kullanan Yaşar İpek’in bir yandan da video çekimi yapması şoke etti.

Seren Serengil kimdir?

Bir de paylaştılar

Seren Serengil ve Yaşar İpek’in, sanki trafik kurallarını hiçe saydıkları yetmiyormuş gibi bir de bu anları kaydettikleri videoyu sosyal medya hesabından paylaşmış olması daha çok şaşırttı.

Yaşar İpek kimdir?

İşte Seren Serengil ve Yaşar İpek’in trafik kurallarını hiçe saydığı o video paylaşımı

https://www.youtube.com/watch?v=auOyrYNK05o

Ceza kesildi mi?

Önümüzdeki günlerde nişanlanmaya hazırlanan Seren Serengil ve Yaşar İpek çiftinin video yayınından sonra trafik ekipleri tarafından durdurulup durdurulmadığı ya da ceza kesilip kesilmediği merak konusu oldu.

Sunucu Seren Serengil ve ünlü şarkıcı Yaşar İpek çifti, önümüzdeki günlerde nişanlanmaya hazırlanıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler