Ana SayfaÜnlülerCiciş kardeşler birbirine girdi! Her ikisi de hastanelik oldu!

İlgili Postlar

Ciciş kardeşler birbirine girdi! Her ikisi de hastanelik oldu!

Herkesin Ciciş Kardeşler olarak tanıdığı Esra ve Ceyda kardeşler, birbirinde girdi. Oldukça büyük bir kavga eden iki kardeşi polis ekipleri zor ayırırken, her ikisi de yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. Detaylar haberimizde…

Cicişler İddialı: Futbolcular Peşimizde!

Esra ve Ceyda kardeşler kavga etti

Kamuoyunda Cicişler olarak tanınan Esra ve Ceyda kardeşler, fena kavga etti. İstanbul Beşiktaş’ta Tepecik Yolu Caddesi üzerinde bulunan bir apartmanın yedinci katında oturan Esra ve Ceyda kardeşler, kavga etmeye başladı. Henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı evlerinde kavga etmeye başlayan iki kardeşin komşuları polise ve sağlık ekiplerine haber verdi.

Uzun süre kapıyı açmadılar

Esra ve Ceyda kardeşlerin evine gelen polis ekipleri, kapıyı açtırmakta zorlandı. İkna çalışmalarının ardından sonunda kapıyı açtıran polisler iki kardeşi zor da olsa ayırdı ve duruma müdahale etti.

Yaralanan Cicişler hastaneye kaldırıldı

Esra ve Ceyda isimli Ciciş kardeşler, kavga sırasında hafif yaralandı. Sağlık ekiplerini müdahalesi ile yakındaki bir özel hastaneye götürüldüler. Polis ekipleri, henüz nedeni belirlenemeyen kavga ile ilgili çalışmalara başladı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler