Ana SayfaÜnlülerCicişler İddialı: Futbolcular Peşimizde!

İlgili Postlar

Cicişler İddialı: Futbolcular Peşimizde!

Ciciş lakaplı kardeşler yaptığı açıklamalarla dikkat çekerken, Cicişler yeni açıklamalarıyla yeniden dikkat çekti.

Cicişler olarak bilinen Esra-Ceyda Ersoy kardeşler, bugüne kadar gündemden düşmezken, Cicişler yaptıkları son açıklamalarıyla pek çok farklı tartışmaya yol açtı. Bugüne kadar pek çok ünlü isim ile görülen ve fotoğrafları ile sosyal medyada yer alan kardeşler, pek çok futbolcunun peşinde olduğunu duyurdu.

Cicişler’den İtiraf: Bajon Bogdanoviç İle Aşk Yaşadık

Fenerbahçe’ye özel bir ilgi gösteren kardeşler, aynı zamanda sık sık maçlara da gidiyor. Geçtiğimiz dönemlerde Fenerbahçeli futbolcularla görüntülenen kardeşler, bu konuda oldukça önemli açıklamalar yaptı. “Bojan Bogdanovic ve Emir Preldzic ile birlikte eğlendik. Zaten ben (Ceyda) Bojan’la uzun süredir görüşüyordum. Uzun bir ilişkim vardı. O da bitti, duvarlarımı yıktım.” Dedi. Bu açıklaması ile birlikte Bajon Bogdanovic ile ilişki yaşadığı net bir şekilde itiraf eden kardeşler, gündemde yer alan haberleri ve iddiaları da böylece doğrulamış oldu.

“Telefonumuz Çok Önemli”

Türkiye’de pek çok futbolcunun peşlerinde olduğunu söyleyen kardeşler, özellikle sosyal ağlar üzerinden sürekli tanışma mesajları gönderildiğini itiraf etti. Telefonlarının ele geçirilmesi halinde “Yer yerinden oynar” diyen kardeşler, bu açıklamaları ile aynı zamanda dikkatini bu yöne çekti.

“Arda Turan Herkese Yazıyor”

Kardeşlerin yaptığı açıklamalarda en çok dikkat çeken ise Arda Turan için söylenen sözler oldu. Arda Turan’ın kendilerine yazdığını söyleyen kardeşler aynı zamanda “Arda Turan… Ya o zaten herkese yazıyor.” diyerek oyuncu için farklı bir iddiayı gündeme getirdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler