Ana SayfaÜnlülerMimar Selim Yuhay İçin Hapis Cezası İsteniyor

İlgili Postlar

Mimar Selim Yuhay İçin Hapis Cezası İsteniyor

Sunucu, mimar Selim Yuhay için eski eşinin açtığı dava nedeniyle hapis cezası isteniyor. “Güle Güle Oturun” ve “Evim Şahane” adlı TV programlarının sunucusu ve mimarı Selim Bey’e; eski balerin eşi Evlin Avidor dava açtı. Avidor’un; “çocuklarıyla ilgilenmiyor.” gerekçesiyle açtığı dava sonucunda Selim Bey’in, 1 yıla kadar hapsi isteniyor.

Mimar Selim Bey Boşandıktan Sonra Aldatıldığını Öğrendi!

Mimar Selim Bey, 2015 yılında 3 çocuğunun annesi olan Evlin Avidor ile şiddetli geçimsizlik nedeniyle anlaşmalı boşanmıştı. Hürriyet gazetesinden alınan habere göre çocukların velayeti annelerine verilince, Selim Bey; Sarıyer’de kendisinin tasarladığı evi, eşine ve çocuklarına bıraktı. Dava sonucunda, eski eşi Avidor’a bin 800 TL nafaka vermesi ve çocuklarının masraflarının karşılamasına karar verildi. Selim Bey; boşandıktan 2 yıl sonra kişisel eşyaları arasında, eski eşine ait bir defter buldu. Defterde; boşanmadan önceki bir tarihte, eski eşi Avidor’a ait el yazısıyla yazılmış, C.G.’nin evlilik teklifine verdiği cevabı ve aşk itirafını okumuştu. O dönemde evli olan C.G. ise Yuhay çiftinden önceki bir tarihte eşinden boşanmıştı. Selim Bey boşanmadan önce, eski eşi tarafından hileli davranışla kendisinin boşanmaya ve protokol imzalamaya ikna edildiğini de anladı. İhanete uğradığını boşandıktan sonra öğrenen Yuhay, eski eşine tazminat davası açmıştı.

Mimar Selim Yuhay’ın Zor Günleri

Selim Bey boşandıktan sonra da psikolojik olarak zorlu günler geçirdi. Yuhay’ın avukatı tarafından yapılan açıklamada; C.G., sosyal medya hesaplarından Selim Bey’i karalayan ve yıpratan paylaşımlarla tacizlere başladı. “Eski eşine hiçbir şiddet uygulamadığı halde Yuhay’ı küçük düşürücü aile fotoğraflarını sosyal medyadan paylaşmıştır. Büyük bir ruhsal çöküntüye uğratılan Yuhay’ın lehine, davalılardan 10’ar bin liradan 20 bin lira manevi tazminat talep edildiği bildirildi. O dönemlerde mimar Selim Bey’in, yaşadığı zorlu süreç nedeniyle hazırlayıp sunduğu “Evim Şahane” adlı TV programını da bırakmak zorunda kaldığı ifade edildi.

Tam da Aşkı Bulmuşken Hapis Cezası İsteniyor!

Mimar Selim Yuhay, tam da toparlanıp yeni bir aşk bulmuşken; eski eşi Avidor, Selim Bey’in çocuklarıyla ilgilenmediği iddiasıyla savcılığa dava açtı. Sabah gazetesinden alınan habere göre boşanmanın ardından ünlü mimarın; çocuklarının eğitim, sağlık vb. giderlerini karşılamadığı hükümlerini ihlal ettiği, öne sürülerek dava açıldı. Bir yıla kadar hapsi istenen başarılı mimarın, önümüzdeki günlerde Asliye Ceza Mahkemesinde hakim karşısına çıkacağı bildirildi.

Selim Yuhay Kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler