Ana SayfaDedikoduHepsi Grubundan Cemre Kemer Fena Ayar Verdi

İlgili Postlar

Hepsi Grubundan Cemre Kemer Fena Ayar Verdi

Hepsi grubunun esmer üyesi Cemre Kemer dün instagram sayfasında paylaştığı fotoğrafına yorum yapan takipçisine, fena ayarlı bir cevapla karşılık verdi.

Ünlü Spice Girls grubunu anımsatan Hepsi grubu, ilk kez 2005 yılında çıkış yaparak pop müzik piyasasına damgasını vurmuştu. Güzellikleri, dansları ve eğlenceli şarkılarıyla; Cemre, Gülçin, Eren ve Yasemin’den oluşan müzik gurubu büyük ilgi görmüştü.  O yıllarda “Yalan” ve “Olmaz Oğlan” şarkılarıyla iddialı bir çıkış yakalayan Hepsi; 2009 yılında Gülçin’in aralarından ayrılmasıyla, grubun tamamen dağılacağını düşündürdü ve sevenlerini üzmüştü. Gülçin, solo albüm çıkararak müzik kariyerine yalnız devam etmeyi tercih etti. Hepsi grubu ise kalan 3 üyesiyle, müzik hayatını ve sıkı arkadaşlıklarını halen sürdürüyor.

2012 yılından beri; yeni bir çalışmayla müzik piyasasında görünmeyen Hepsi grubu, daha çok grubun eski üyesi Gülçin ile arasındaki atışmalarla, magazin gündeminde yer aldı. Grubun hayranları ise yeni bir albüm çalışması yapmalarını sabırsızlıkla bekliyor.

Hepsi grubunun üyesi Cemre Kemer, en son 2014 yılında Edis’in ‘Benim Ol’ adlı şarkısının klibinde oynayarak kendisini gösterdi. 49 milyon kez izlenen kliple; Cemre, dans performansı ve güzelliği ile herkesi kendisine hayran bırakmıştı. Dün ise sosyal medyadaki takipçisinin yorumuna gösterdiği tepkiyle gündemi doldurdu.

Cemre Kemer “Kafan Niye Kocaman?” 

Hepsi grubunun üyelerinden Cemre Kemer, dün sosyal medya hesabında, kuaförde çekilmiş fotoğrafını paylaştı. Paylaştığı fotoğrafına yorum yapan takipçisine de fena ayar çekti. Cemre’nin fotoğrafının altına bir takipçisi; “kafan niye kocaman?” şeklinde bir yorum yazdı. Güzel popçunun takipçisine “İçi dolu da ondan” diyerek verdiği yanıt ise bugünün magazin gündeminde epeyce ilgi gördü.

Cemre Kemer Takipçisine Fena Ayar Verdi

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler