Ana SayfaDedikoduFahriye Silip Tekrar Paylaştı!

İlgili Postlar

Fahriye Silip Tekrar Paylaştı!

Fotoğrafta Kolu Kilolu Çıkan Fahriye Evcen, Resmi Silip Yeniden Paylaştı

Ünlüler dünyasının gözde isimlerinden olan Fahriye Evcen sosyal medya hesabını aktif olarak kullanıyor. Güzelliği,oyunculuğu ile birçok ismin dikkatini çeken Fahriye Evcen sosyal medya hesabından fotoğraf paylaştı. Fahriye Evcen, Instagram’dan paylaştığı fotoğrafta kolu kilolu çıkınca fotoğrafı silip yeniden yükledi. Evcen’in bu hareket, sosyal medya kullanıcıları tarafından “Ne kadar kompleksli” olarak yorumlandı.

Burak Özçivit İle Dünya Evine Girdi

Güzel oyuncu Fahriye Evcen uzun yıldır deli dizgin aşk yaşadığı kendisi gibi oyuncu olan Burak Özçivit ile muhteşem bir düğünle dünya evine girdi. Aralarında çok güzel bir ilişki olan ve mutluluklarıyla sık sık gündeme gelen gözde çiftin hatırlayacağımız üzere düğünü kadar da balayı görüntüleri de yankı uyandırmıştı. Bu seferde Fahriye Evcen “kompleksli” olarak gündeme geldi.

Takipçilerinin Dikkatinden Kaçmadı

Eşi Burak Özçivit’in, ‘Kardeşim Benim 2’ filminin çekimleri için Rize’de bulunan Evcen, balkonda çekilen karesini paylaşmasıyla silmesi bir oldu. Kolu kilolu çıkan oyuncu, duruma hemen müdahale edip hesabından sildi. Ardından kolunu yarısının görüleceği şekilde kolajlayarak hesabına yeniden yükledi. Fahriye’nin bu hareketi takipçilerinin dikkatinden kaçmadı. Güzel oyuncunun fotoğrafının altına çok sayıda esprili yorum yapıldı.Fahriye Evcen yorumları dikkate almadı ve hiçbir cevapta bulunmadı.

 

Fahriye Evcen kimdir?

Fahriye silip silip yükledi

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler