Ana SayfaDedikoduYerli Adriana Fatmagül Fakı Yeni Sevgili Yaptı

İlgili Postlar

Yerli Adriana Fatmagül Fakı Yeni Sevgili Yaptı

Yerli Adriana Fatmagül Fakı, yeni sevgilisi Kerem Lafçı ile Bodrum’da tatil yaparlarken görüntülendi. Güzel sunucu Fatmagül Fakı, herhangi bir isimle epeydir görünmese de yeniden aşka geldi.

Fatmagül Fakı, 2013 yılında Survivor’da gönüllüler takımında yarışmış ve güzelliğiyle dikkat çekmişti. Yarışmadan sonra aşkları, TV sunuculuğu ve oyunculuğu ile gündemde kalmıştı. Yetenekli sunucu, geçtiğimiz yıllarda milli futbolcu Tuncay Şanlı ile aşk yaşamıştı. Sonrasında da senarist Ece Yörenç’in oyuncu oğlu Ali Yörenç ile nişanlanmış ve 2 yıl önce de ayrılmıştı. Uzun süredir kimseyle sevgili olarak anılmayan yerli Adriana Fatmagül, sonunda aşk orucunu bozdu. Genç oyuncunun, Kerem Lafçı ile Bodrum’da tatil yaptıkları objektiflerden kaçmadı.

 

 

Yerli Adriana Fatmagül, Yeni Sevgilisi Kerem Lafçı ile Bodrum’da

Yerli Adriana Fatmagül Yeniden Aşka Yelken Açtı!

Başarılı sunucu Fakı; geçtiğimiz gün, Bodrum Türkbükü’nde, yeni aşkı ile yakalandı! Posta gazetesinden alınan habere göre Kerem Lafçı ile aynı teknede kaldıkları öğrenilen aşıklar, botla karaya çıkıp Türkbükü Mantı’da kahvaltı yaptı. Ardından sahilde yürüyüş yapan çift, iskeleden kendilerini bekleyen Zodyak bota bindi. Yerli Adriana’nın, botta sevgilisi Kerem Lafçı’nın kucağına oturduğu da gözlerden kaçmadı. Sevgililerin evlilik hazırlıkları içinde olduğu da söyleniyor.

Yerli Adriana Lima Fatmagül Fakı Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler