Ana SayfaÜnlülerGaye Turgut Evin, İstanbul’a alışabilecek mi?

İlgili Postlar

Gaye Turgut Evin, İstanbul’a alışabilecek mi?

Gaye Turgut Evin, Türk tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu olarak tanınıyor. 6 yıl rol aldığı ‘Beni Affet’ dizisinden ayrılarak, başarılı oyuncu Gaye Turgut Evin geçtiğimiz günlerde temelli olarak İstanbul’a yerleştiğini duyurdu. Oyuncu Gaye Turgut, geçtiğimiz gün Taksim Melekler Kahvesi’nde objektiflere yakalandı.

Kahve keyfi yaptı.
Başarılı oyuncu Gaye Turgut Evin İstanbul’daki yeni evi için alışveriş yaptıktan sonra gazetecilere yakalanan Evin, kahve keyfi yapmak için mekâna oturduğunu belirtti. İstanbul’a geldiğini ve bir ev alarak yerleştiğini belirten Gaye Turgut; “Yeni sezonda bir dizi, bir de sinema filmimiz var. Hız kesmeden sezona hazırlanıyoruz.” İfadelerini kullandı.
“Melekler Kahvesi benim uğurum”

Kahvesini içerken gazetecilerle sohbeti sırasında başarılı oyuncu Gaye Turgut Evin falında yoğun çalışma temposu çıktığını belirtiyor ve konuşmasına şu sözleri ekliyor: “Bütün oklar bu sezon çok çalışacağımı gösteriyor. Melekler Kahvesi benim uğurum. Yeni sezonda bana şans getireceğine inanıyorum.” Falında bile iş ve yoğun tempolu yaşam gözüken güzel oyuncu Gaye Turgut Evin, İstanbul’un yoğun temposuna alışacak mı?
“Yoğun İstanbul temposuna alışmam zaman alacak”
Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü’nden mezun olan  güzel oyuncu Gaye Turgut Evin 6 yıl çekimleri Ankara’da gerçekleştirilen Star TV ekranlarında seyircisiyle buluşan ‘Beni Affet’ dizisi nedeniyle Ankara’da yaşamıştı. Herkesin merak ettiği soru “İstanbul’un yoğun temposuna alışabildiniz mi?” sorusu yöneltildiğinde Gaye Turgut uzun soluklu Ankara yaşantısından sonra İstanbul’a alışma konusunda şu ifadeleri kullanıyor: “İstanbul’a sürekli olarak git gel yapıyordum fakat uzun bir aradan sonra temelli olarak İstanbul’a taşındım. Yoğun iş temposunda, yoğun İstanbul hayatına da alışmak zaman alacak.” Diyor.

Beni Affet dizisinin Bahar’ı oyuncu Gaye Turgut Evin’dan hayranlarını sevindirecek haberi verdi hem kesin dönüş yaparak İstanbul’da hemde yeni sezonda ekranlarda sevenleri Gaye Turgut’u görebilecekler.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler