Ana SayfaDedikoduKerem Tunçeri, Yine Yeniden Gamze Balım Yolunda

İlgili Postlar

Kerem Tunçeri, Yine Yeniden Gamze Balım Yolunda

Ünlü basketbolcu Kerem Tunçeri Aslışah Alkoçlar’dan ayrılınca tekrar eski manken sevgilisi Gamze Balım’ın yolunu tuttu. Tunçeri, eski sevgilisiyle tatil yaparken görüntülendi.

Kerem Tunçeri Gamze Balım’a Geri Döndü

Kerem Tunçeri, model olan eski sevgilisi Gamze Balım’ı terk ederek geçtiğimiz aylarda Hülya Koçyiğit’in torunu Aslışah Alkoçlar ile aşk yaşamaya başlamıştı. Sosyetik güzel Alkoçlar ile eski milli basketbolcu Tunçeri, aralarındaki yaş farkından dolayı da epey bir tepki almıştı. Fakat aralarındaki aşkın çok kısa sürmesi ve gerilimli sona ermesi de dikkat çekmişti. Aslışah Alkoçlar’ın kendisini bırakıp arkadaşları ile Yunanistan’a gitmesi, Kerem’i çok sinirlendirmiş ve ilişkilerine son vermesine neden olmuştu. Alkoçlar’ın sosyal medyada Deeperise’nin “Raf” şarkısının sözlerini paylaşması ve birbirlerini instagram takibinden çıkarmaları, ünlü basketbolcu ile ilişkilerinin resmen bittiğini ispat etti. Tunçeri, çok geçmeden kürkçü dükkanına geri döndü. Terk ettiği eski sevgilisi Gamze Balım’la tatil yaparken görüntülere yakalandı.

Ünlü Basketbolcu Tunçeri, Gamze Balım ile Çeşme’de Tatilde 

Posta gazetesinden alınan habere göre milli basketbolcu Tunçeri, Alkoçlar’dan ayrıldıktan sonra eski sevgilisi manken Gamze Balım’a geri döndü. Eski basketbolcunun, Aslışah Alkoçlar ile 3 hafta süren ilişkisinin ardından eski sevgilisi Gamze Balım ile Çeşme’de tatil yaptığı iddia edildi.

Gamze Balım Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler