Ana SayfaKimdirGamze Balım Kimdir?

İlgili Postlar

Gamze Balım Kimdir?

Ünlü manken ve oyuncu Gamze Balım kimdir? Can Tanrıyar ve eski milli basketbolcu Kerem Tunçeri ile yaşadığı aşklarla daha çok tanınan Gamze Balım kimdir? Şevkat Yerimdar dizisinde Ayça rolünü canlandıran güzel oyuncu kimdir?

Gamze Balım, 1 Mayıs 1994 yılında İzmir’de doğmuştur. Beykent Üniversitesi Radyo Televizyon Bölümünden mezundur. 2012 yılında yapılan Türkiye Güzellik Yarışmasına katılmış ve son 20 finalist arasında kalmıştır. Bu yarışma ile derece yapamayan Balım, 2014 yılında Petek Dinçöz’ün eski eşi Can Tanrıyar tarafından keşfedilmiştir. Can Tanrıyar ile yaşadığı aşkla tanınan Balım, 2015’te Miss Turkey ve Miss and Mr Fashion yarışmalarına katılmıştır. Fasion TV’nin düzenlediği Miss and Mr Fashion yarışmasında 2. olmuştur.1.75m boyunda ve 54 kg’dır. İdeal manken ölçülerine sahiptir. Kahverengi gözlü ve Boğa burcudur. Ünlü Alman model Claudia Schiffer’a benzerliği ile de ilgi görmektedir.


Bugün Doğan Ünlüler

Gamze Balım Çalışmaları

Genç manken Balım, fotomodellikten sonra TV dizilerinde oyunculuk yapmaya başlamıştır. İlk oyunculuk deneyimine “Paramparça” dizisi ile adım atmıştır. Bu yaz Fox TV’de yayınlanmaya başlayan başrolünü Özgürcan Çevik ve Başak Parlak’ın paylaştığı Şevkat Yerimdar adlı dizide “Ayça” karakterini canlandırmaktadır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler